 |
اسانس زیره سبز
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی [دوره 8، شماره 2] |
 |
استارتر کالچر
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3] |
 |
اگزوپلی ساکاریدها.
مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتریها [دوره 10، شماره 4] |
 |
الایزا غیرمستقیم.
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3] |
 |
التراسونیک- مورفولوژی- میکروسکوپ الکترونی روبشی
تهیه ومشخصهیابی نانو کمپلکسهای Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد باکتریائی آنها [دوره 10، شماره 2] |
 |
الیگوفروکتوز.
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانههای ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1] |
 |
انتروکوکوس فاسیوم
شناسایی سویههای جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2] |
 |
ایمنی موادغذایی
بررسی فنوتیپی و شناسایی ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی برخی باکتریهای بیماریزای شاخص در سردخانههای مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2] |
 |
بازدارندگی رشد میسلیومی.
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1] |
 |
بیان ژن thrB و thrC
بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4] |
 |
پروبیوتیک
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسینها [دوره 9، شماره 4] |
 |
پلاسمای سرد
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1] |
 |
ترکیبات زیست فعال
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3] |
 |
تریپسین.
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 8، شماره 3] |
 |
چاقی
اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی [دوره 10، شماره 1] |
 |
حداقل غلظت مهارکنندگی.
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4] |
 |
حسگر نوری
اندازه گیری نورفلوکساسین در نمونه های پساب با استفاده از یک حسگر رنگ سنجی بر مبنای گوشی هوشمند [دوره 10، شماره 4] |
 |
دستگاه گوارش
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1] |
 |
دقت
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2] |
 |
دموگرافیک
بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3] |
 |
روش های بیولوژیک
بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روشهای کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3] |
 |
سرکه.
جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل [دوره 10، شماره 1] |
 |
سطح رویه پاسخ.
بهینه سازی اجزای محیط کشت برای تولید زیستتوده سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس با استفاده از طراحی آزمایش [دوره 10، شماره 4] |
 |
سلول سرطانی
بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) [دوره 9، شماره 3] |
 |
سودوموناس آئروژینوزا
بررسی مقایسهای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، شماره 1] |
 |
عصاره هیدروالکلی
بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین -1 (IL-1β) در موشهای BALB/c [دوره 10، شماره 3] |
 |
عوامل بیماریزا
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4] |
 |
فاکتور نکروز دهنده تومور (TNF-α)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1] |
 |
فراسنجههای خونی
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمهای کبدی و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 8، شماره 4] |
 |
فراسنجههای خونی.
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3] |
 |
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4] |
 |
فعالیت پروتئولیتیک
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2] |
 |
فیلتراسیون
مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک [دوره 10، شماره 3] |
 |
قارچ فوزاریوم اکسیس پوروم
بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4] |
 |
قهوه سبز
بررسی زندهمانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز [دوره 9، شماره 3] |
 |
کروماتوگرافی گازی
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصارههای هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1] |
 |
کلرور کلسیم
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم [دوره 10، شماره 3] |
 |
کنترل کیفی
مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی [دوره 10، شماره 4] |
 |
کیتوزان
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1] |
 |
کیتوزان.
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
کیفیت گوشت.
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1] |
 |
گوشت سینه بوقلمون
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری [دوره 8، شماره 2] |
 |
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ارزیابی قدرت آنتیباکتریال پستبیوتیک باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4] |
 |
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1] |
 |
لاکتوکوکوس لاکتیس
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1] |
 |
مارمالاد
بررسی تولید مارمالاد فراسودمنده هویج حاوی پروبیوتیک انکپسوله شده با حامل های مقاوم به حرارت [دوره 10، شماره 4] |
 |
ماست
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زندهمانی باکتریهای اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1] |
 |
ماست کم چرب
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3] |
 |
ماهی شوریده
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکولهای خارجسلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی [دوره 9، شماره 1] |
 |
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
محور روده مغز
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانهای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3] |
 |
مخمر پیچیا کودریاوزوی
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4] |
 |
مقاومت آنتی بیوتیکی
بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2] |
 |
مقاومت حرارتی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیمآلژینات و صمغ عربی [دوره 8، شماره 4] |
 |
موش صحرایی
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2] |
 |
موش صحرایی
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4] |
 |
موش صحرایی
تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخصهای بیوشیمیایی مغز در موش صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم [دوره 10، شماره 3] |
 |
موشهای صحرایی
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر [دوره 8، شماره 2] |
 |
موشهای صحرایی
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم [دوره 8، شماره 4] |
 |
میکرواری
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2] |
 |
میکروکپسولهای چندلایه
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1] |
 |
نانورس
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4] |
 |
نانوکپسولاسیون
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها [دوره 9، شماره 2] |
 |
نایسین Z
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3] |
 |
نعناع سبز.
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی [دوره 8، شماره 1] |
 |
نیتروژن واکنشپذیر
پیشرفتهای فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژنهای غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1] |
 |
ویژگی های حسی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3] |
 |
همبرگر
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4] |
 |
یوروپاتوژنیک
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 4] |
 |
یوروپاتوژنیک
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2] |
 |
16S rRNA
جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب [دوره 9، شماره 3] |
 |
ESBL
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR [دوره 10، شماره 3] |
 |
KCl
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگیهای اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2] |
 |
RNA غیرکدکننده کوچک
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2] |
 |
Rhodotorula
بررسی خواص آنتیاکسیدانی رنگدانههای جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی [دوره 9، شماره 2] |
 |
SPME-GC
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2] |