[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..

نمایه کلیدواژه ها

تمام نسخه ها
:: اسانس زیره سبز بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی [دوره 8، شماره 2]
:: استارتر کالچر انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3]
:: اگزوپلی ساکاریدها. مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتری‌ها [دوره 10، شماره 4]
:: الایزا غیرمستقیم. تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3]
:: التراسونیک- مورفولوژی- میکروسکوپ الکترونی روبشی تهیه ومشخصه‌یابی نانو کمپلکس‌های‌ Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد ‌باکتریائی آنها [دوره 10، شماره 2]
:: الیگوفروکتوز. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1]
:: انتروکوکوس فاسیوم شناسایی سویه‌های جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2]
:: ایمنی موادغذایی بررسی فنوتیپی و شناسایی ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی برخی باکتری‌های بیماریزای شاخص در سردخانه‌های مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2]
:: بازدارندگی رشد میسلیومی. بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1]
:: بیان ژن thrB و thrC بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4]
:: پروبیوتیک مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌ [دوره 9، شماره 4]
:: پلاسمای سرد ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1]
:: ترکیبات زیست فعال بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3]
:: تریپسین. بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 8، شماره 3]
:: چاقی اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی [دوره 10، شماره 1]
:: حداقل غلظت مهارکنندگی. بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4]
:: حسگر نوری اندازه گیری نورفلوکساسین در نمونه های پساب با استفاده از یک حسگر رنگ سنجی بر مبنای گوشی هوشمند [دوره 10، شماره 4]
:: دستگاه گوارش اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1]
:: دقت مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2]
:: دموگرافیک بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3]
:: روش های بیولوژیک بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روش‌های کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3]
:: سرکه. جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل [دوره 10، شماره 1]
:: سطح رویه پاسخ. بهینه سازی اجزای محیط کشت برای تولید زیست‌توده سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس با استفاده از طراحی آزمایش [دوره 10، شماره 4]
:: سلول سرطانی بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) [دوره 9، شماره 3]
:: سودوموناس آئروژینوزا بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، شماره 1]
:: عصاره هیدروالکلی بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین‌ -1 (IL-1β) در موش‌های BALB/c [دوره 10، شماره 3]
:: عوامل بیماری‌زا مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4]
:: فاکتور نکروز دهنده تومور (TNF-α) بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1]
:: فراسنجه‌های خونی تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 8، شماره 4]
:: فراسنجه‌های خونی. تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3]
:: فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4]
:: فعالیت پروتئولیتیک ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2]
:: فیلتراسیون مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک [دوره 10، شماره 3]
:: قارچ فوزاریوم اکسیس پوروم بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4]
:: قهوه سبز بررسی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز [دوره 9، شماره 3]
:: کروماتوگرافی گازی بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1]
:: کلرور کلسیم خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم [دوره 10، شماره 3]
:: کنترل کیفی مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی [دوره 10، شماره 4]
:: کیتوزان بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1]
:: کیتوزان. تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: کیفیت گوشت. تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1]
:: گوشت سینه بوقلمون رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری [دوره 8، شماره 2]
:: لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4]
:: لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1]
:: لاکتوکوکوس لاکتیس بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1]
:: مارمالاد بررسی تولید مارمالاد فراسودمنده هویج حاوی پروبیوتیک انکپسوله شده با حامل های مقاوم به حرارت [دوره 10، شماره 4]
:: ماست بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده‌مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1]
:: ماست کم چرب تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3]
:: ماهی شوریده مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی [دوره 9، شماره 1]
:: محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: محور روده مغز تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3]
:: مخمر پیچیا کودریاوزوی جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4]
:: مقاومت آنتی بیوتیکی بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2]
:: مقاومت حرارتی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی [دوره 8، شماره 4]
:: موش صحرایی بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2]
:: موش صحرایی اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4]
:: موش صحرایی تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخص‌های بیوشیمیایی مغز در موش‌ صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم [دوره 10، شماره 3]
:: موش‌های صحرایی اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر [دوره 8، شماره 2]
:: موش‌های صحرایی تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم [دوره 8، شماره 4]
:: میکرواری شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2]
:: میکروکپسول‌های چندلایه ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1]
:: نانورس ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4]
:: نانوکپسولاسیون استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها [دوره 9، شماره 2]
:: نایسین Z تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3]
:: نعناع سبز. ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 1]
:: نیتروژن واکنش‌پذیر پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1]
:: ویژگی های حسی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3]
:: همبرگر بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4]
:: یوروپاتوژنیک بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 4]
:: یوروپاتوژنیک بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2]
:: 16S rRNA جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب [دوره 9، شماره 3]
:: ESBL بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR [دوره 10، شماره 3]
:: KCl بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2]
:: RNA غیرکدکننده کوچک تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2]
:: Rhodotorula بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی [دوره 9، شماره 2]
:: SPME-GC بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2]
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4700