[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: دوره 9، شماره 4 - ( زمستان 1402 ) ::
جلد 9 شماره 4 صفحات 97-72 برگشت به فهرست نسخه ها
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌
حورا دادگستر ، شهرزاد صادقی امجد ، محدثه لاری پور*
دانشیار قارچ شناسی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال
چکیده:  
با پیشرفت روز‌افزون علم پیرامون اثرات سلامتی‌بخش پروبیوتیک‌ها، مصرف موادغذایی تخمیری ازجمله نوشیدنی‌کامبوچا مورد توجه قرارگرفته و مطالعاتی پیرامون اثرات آن در حوزه‌های درمانی، ‌مکمل‌های‌غذایی و... خصوصاً سمیت‌زدایی صورت‌گرفتهاست. حضور مایکوتوکسین‌ها در تمام زنجیره‌غذایی، ‌ساختار مقاوم و مضراتی که دارند، نیازمند روش‌های سمیت‌زدایی متنوعی می‌باشد. روش‌های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین‌ها مبتنی بر استفاده از میکروارگانیسم‌ها و متابولیت‌های آنها، ‌به دلایل ایمن بودن، ‌حفظ‌کردن کیفیت مواد غذایی و مقرون به صرفه بودن از مهمترین روش‌ها‌ی کاهش مایکوتوکسسین‌ها‌ هستند. مطالعاتی بر توانایی کامبوچا در کاهش مایکوتوکسین‌ها‌ مانند آفلاتوکسینB1، پاتولین و اثر مهاری بر رشد قارچ‌ها‌ی تولید کننده مایکوتوکسین انجام شده است. بر اساس نتایج مثبت اخذ شده از مطالعات و با توجه به ترکیبات این نوشیدنی فرآویژه می‌‌توان نوشیدنی کامبوچا را ترکیبی موثر درکاهش مایکوتوکسین‌ها‌ درنظرگرفت.

 
واژه‌های کلیدی: کامبوچا، مایکوتوکسین، سمیت زدایی، پروبیوتیک
متن کامل [PDF 1254 kb]      
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میکروبیولوژی مواد غذایی


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dadgostar H, Sadeghi Amjad S, Larypoor M. A review of the binding properties of kombucha to toxins. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 2024; 9 (4) :72-97
URL: http://amfi.ir/article-1-81-fa.html

دادگستر حورا، صادقی امجد شهرزاد، لاری پور محدثه. مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1402; 9 (4) :72-97

URL: http://amfi.ir/article-1-81-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 4 - ( زمستان 1402 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4710