[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: دوره 10، شماره 4 - ( زمستان 1403 ) ::
جلد 10 شماره 4 صفحات 12-1 برگشت به فهرست نسخه ها
مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی
محمدرضا جلالی سروستانی ، مهناز قمی*
گروه شیمی دارویی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، تهران، ایران
چکیده:  
مقاله حاضر به بررسی روش‌های اندازه‌گیری آنتی‌بیوتیک‌ها در نمونه‌های غذایی می‌پردازد. آنتی‌بیوتیک‌ها به عنوان یکی از عوامل مهم در حفظ سلامتی عمومی جامعه، از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. در این مقاله، روش‌های مختلف اندازه‌گیری آنتی‌بیوتیک‌ها در نمونه‌های غذایی از جمله روش‌های کروماتوگرافی، روش‌های اسپکتروسکوپی و روش‌های ایمنوآسی استاندارد مورد بررسی قرار می‌گیرد. هدف این مقاله، ارائه یک بررسی جامع و کامل از روش‌های موجود برای اندازه‌گیری آنتی‌بیوتیک‌ها در نمونه‌های غذایی است تا افراد واجد حق دسترسی به اطلاعات علمی، بتوانند از جدیدترین دستاوردها در این حوزه بهره‌مند شوند. این مقاله با تأکید بر روش‌های استاندارد و دقیق، به معرفی روش‌های موثر و قابل اعتماد برای اندازه‌گیری آنتی‌بیوتیک‌ها در نمونه‌های غذایی می‌پردازد و در نتیجه می‌تواند به بهبود کیفیت و اعتبار پژوهش‌های آینده در این زمینه کمک کند.
 
واژه‌های کلیدی: آنتی بیوتیک، مقاومت به آنتی بیوتیک، اندازه گیری آنتی بیوتیک، کنترل کیفی
متن کامل [PDF 349 kb]      
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: شیمی مواد غذایی


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jalali Sarvestani M R, reza19933 R. A Brief Overview of Determination Methods of Antibiotics in Food Samples. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 2025; 10 (4) :1-12
URL: http://amfi.ir/article-1-111-fa.html

جلالی سروستانی محمدرضا، قمی مهناز. مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1403; 10 (4) :1-12

URL: http://amfi.ir/article-1-111-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 4 - ( زمستان 1403 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4710