 |
آذری، نسیم
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2] |
 |
آراسته، جواد
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1] |
 |
آزادفر، الهام
بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4] |
 |
آزادفر، الهام
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4] |
 |
آقابزرگ، مهسا
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
احدی، علی محمد
شناسایی سویههای جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2] |
 |
ارکیا، سحر
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1] |
 |
اسحاقی، محمدرضا
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4] |
 |
اسرافیلی، علی
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1] |
 |
اشجع اردلان، آریا
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگیهای اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2] |
 |
اصغری مقدم، نسترن
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2] |
 |
اکبرزاده تربتی، نیلوفر
تهیه ومشخصهیابی نانو کمپلکسهای Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد باکتریائی آنها [دوره 10، شماره 2] |
 |
انزابی، یونس
بررسی مقایسهای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، شماره 1] |
 |
اوتادی، مریم
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1] |
 |
اهری، حامد
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4] |
 |
ایزدی، انیسه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیمآلژینات و صمغ عربی [دوره 8، شماره 4] |
 |
باباپور، ابراهیم
ارزیابی قدرت آنتیباکتریال پستبیوتیک باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4] |
 |
بخشی، بی تا
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2] |
 |
بدلی، حمید
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی [دوره 8، شماره 2] |
 |
برنجی، شیلا
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3] |
 |
برنجی، شیلا
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1] |
 |
برنجی، شیلا
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3] |
 |
برومند، محمد علی
بررسی فنوتیپی و شناسایی ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی برخی باکتریهای بیماریزای شاخص در سردخانههای مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2] |
 |
بصیری، نرجس
پیشرفتهای فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژنهای غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1] |
 |
بهرامی نژاد، کیمیا
بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4] |
 |
بهزادی اندوهجردی، رودابه
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2] |
 |
بهزادی اندوهجردی، رودابه
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 4] |
 |
بهشتی مآل، امیر
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2] |
 |
بهشتی مآل، کیوان
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4] |
 |
بهشتی مآل، کیوان
جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل [دوره 10، شماره 1] |
 |
بهشتی مآل، کیوان
شناسایی سویههای جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2] |
 |
بیات، پروین
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3] |
 |
بیاناتی، مریم
بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روشهای کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3] |
 |
پرآسا، رویا
بررسی مقایسهای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، شماره 1] |
 |
پرتوینیا، علی
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1] |
 |
پورمرادیان، مهدیه
بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3] |
 |
پیروززرین، یونس
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
پیری، نگار
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4] |
 |
تابنده، فاطمه
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1] |
 |
تاج آبادی ابراهیمی، مریم
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2] |
 |
تاج ابادی ابراهیمی، مریم
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1] |
 |
تاجآبادی ابراهیمی، مریم
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2] |
 |
تارقلیزاده مرزرود، راضیه
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR [دوره 10، شماره 3] |
 |
تجدد، نسرین
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکولهای خارجسلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی [دوره 9، شماره 1] |
 |
تقی پور، نیلوفر
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
تقی لو، سپیده
بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین -1 (IL-1β) در موشهای BALB/c [دوره 10، شماره 3] |
 |
تیزجنگ، المیرا
ارزیابی قدرت آنتیباکتریال پستبیوتیک باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4] |
 |
جاگیروند، مهدیه
اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی [دوره 10، شماره 1] |
 |
جاهدی، اکبر
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1] |
 |
جباری، محمد
بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) [دوره 9، شماره 3] |
 |
جلالی سروستانی، محمدرضا
مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک [دوره 10، شماره 3] |
 |
جلالی سروستانی، محمدرضا
مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی [دوره 10، شماره 4] |
 |
جلالی سروستانی، محمدرضا
اندازه گیری نورفلوکساسین در نمونه های پساب با استفاده از یک حسگر رنگ سنجی بر مبنای گوشی هوشمند [دوره 10، شماره 4] |
 |
جمشیدی طهرانیان، مهدیس
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
جهاندار، هدی
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2] |
 |
چراغی، علیرضا
مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتریها [دوره 10، شماره 4] |
 |
چراغی، مه لقا
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2] |
 |
چکنه، منیژه
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4] |
 |
چهرهآرا ضیابری، افسانه
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1] |
 |
ح حیدری، پدرام
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR [دوره 10، شماره 3] |
 |
حاج جعفری، اشکان
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانهای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3] |
 |
حاجاتی، حسنا
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3] |
 |
حاجاتی، حسنا
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1] |
 |
حبیبیان، محمود
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1] |
 |
حبیبی، عطیه
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3] |
 |
حجت الاسلامی، محمد
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری [دوره 8، شماره 2] |
 |
حسامپور، اردشیر
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1] |
 |
حسن آبادی، احمد
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3] |
 |
حسینی، سبا
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2] |
 |
حسینی، سید هدایت
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4] |
 |
حسینی، هدایت
بررسی فنوتیپی و شناسایی ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی برخی باکتریهای بیماریزای شاخص در سردخانههای مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2] |
 |
حکیم زاده، وحید
بررسی تولید مارمالاد فراسودمنده هویج حاوی پروبیوتیک انکپسوله شده با حامل های مقاوم به حرارت [دوره 10، شماره 4] |
 |
حکیم عطار، بیتا
بررسی تولید مارمالاد فراسودمنده هویج حاوی پروبیوتیک انکپسوله شده با حامل های مقاوم به حرارت [دوره 10، شماره 4] |
 |
خادمی، فاطمه
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2] |
 |
خاکیآرانی، سمانه
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
خان نیری، الهام
بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روشهای کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3] |
 |
خراسانی، هما
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1] |
 |
خضری، محمد
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3] |
 |
خمیری، مرتضی
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2] |
 |
خندقی، جلیل
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی [دوره 8، شماره 2] |
 |
خوشرو، سید محمد رضا
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1] |
 |
دادگستر، حورا
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسینها [دوره 9، شماره 4] |
 |
داود زاده، نغمه
مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتریها [دوره 10، شماره 4] |
 |
دریائی غازانی، نسترن
بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4] |
 |
دستار، بهروز
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2] |
 |
دهقانی، سید اشکان
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانهای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3] |
 |
دهناد، علیرضا
بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4] |
 |
ذوالفقاری، مهدی
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3] |
 |
ذوقی مفرد، لعیا
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2] |
 |
راد، لیلا
تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخصهای بیوشیمیایی مغز در موش صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم [دوره 10، شماره 3] |
 |
ربیعی، کبری
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3] |
 |
رجبی اسلامی، هومن
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمهای کبدی و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 8، شماره 4] |
 |
رجبی، زهرا
بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2] |
 |
رجبی، زهرا
بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3] |
 |
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی [دوره 8، شماره 1] |
 |
رضایی، رومینا
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2] |
 |
رضایی، نجمه
تهیه ومشخصهیابی نانو کمپلکسهای Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد باکتریائی آنها [دوره 10، شماره 2] |
 |
روزبهانی، مبینا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زندهمانی باکتریهای اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1] |
 |
روشن پژوه، آرمینه
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4] |
 |
رومیانی، لاله
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکولهای خارجسلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی [دوره 9، شماره 1] |
 |
رهبرنیا، لیلا
بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4] |
 |
زارعی، زهرا
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2] |
 |
زارعی، مهدی
پیشرفتهای فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژنهای غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1] |
 |
زمین دار، نفیسه
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری [دوره 8، شماره 2] |
 |
زند، نازنین
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4] |
 |
زیاری، زهرا
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1] |
 |
سال مه، الهه
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
سال مه، الهه
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانهای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3] |
 |
سالمی، فرشته
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1] |
 |
ستارزاده، رامین
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4] |
 |
ستودهنژاد نعمت الهی، فتاح
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2] |
 |
سخاوتیزاده، سید سعید
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیمآلژینات و صمغ عربی [دوره 8، شماره 4] |
 |
سروش، عرفان
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانهای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3] |
 |
سروش، عرفان
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
سلطان دلال، محمد مهدی
بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3] |
 |
سلطان دلال، محمد مهدی
بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2] |
 |
سلطان زاده، الهام
بررسی فنوتیپی و شناسایی ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی برخی باکتریهای بیماریزای شاخص در سردخانههای مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2] |
 |
سلمانیزاده، هدی
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4] |
 |
سهراب وندی، سارا
بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روشهای کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3] |
 |
سیادت، سید داور
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
سیادت، سید داور
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانهای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3] |
 |
سیادت، سید داور
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2] |
 |
سید قلعه، نسرین
شناسایی سویههای جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2] |
 |
سیددخت، عاطفه
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3] |
 |
شریفی یزدی، محمد کاظم
بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2] |
 |
شریفی، اکرم
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4] |
 |
شریفی، اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1] |
 |
شریفی، دبیر
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4] |
 |
شفیعی، نوشین
جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل [دوره 10، شماره 1] |
 |
شکری مقدم، مینا
بررسی خواص آنتیاکسیدانی رنگدانههای جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی [دوره 9، شماره 2] |
 |
شکوری، متین
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 1] |
 |
شکوری، محمد جواد
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3] |
 |
شمسایی مهرگان، مهدی
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمهای کبدی و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 8، شماره 4] |
 |
شهاب لواسانی، علیرضا
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3] |
 |
شهاب لواسانی، علیرضا
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3] |
 |
شهاب لواسانی، علیرضا
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1] |
 |
شهاب لواسانی، علیرضا
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3] |
 |
شهاب لواسانی، علیرضا
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4] |
 |
شهاب لواسانی، علیرضا
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگیهای اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2] |
 |
شهیدی، سید احمد
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1] |
 |
صابری بدر، هادی
بررسی زندهمانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز [دوره 9، شماره 3] |
 |
صادقی امجد، شهرزاد
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسینها [دوره 9، شماره 4] |
 |
صادقی، بابک
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها [دوره 9، شماره 2] |
 |
صالحی، میترا
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3] |
 |
صداقتی، مرجانه
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم [دوره 10، شماره 3] |
 |
صداقتی، مرجانه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زندهمانی باکتریهای اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1] |
 |
صدقی، سعید
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4] |
 |
صفایی، ناصر
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1] |
 |
صفری، آزیتا
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2] |
 |
صمدیخواه، حمیدرضا
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر [دوره 8، شماره 2] |
 |
طباطبایی بفرویی، اکرم سادات
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
عابدیان کناری، سعید
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصارههای هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1] |
 |
عباسی یوسف آباد، نادیا
بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4] |
 |
عباسی، مریم
بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین -1 (IL-1β) در موشهای BALB/c [دوره 10، شماره 3] |
 |
عبدالهی چِلّهبَری، زینب
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
علوی، سید محمد
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2] |
 |
علیزاده بهبهانی، بهروز
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی [دوره 8، شماره 1] |
 |
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 8، شماره 3] |
 |
علیحسینی، افشار
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1] |
 |
غلام نژاد، جلال
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1] |
 |
فاتح، ابوالفضل
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2] |
 |
فاقعی شهربابکی، محمد
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4] |
 |
فرخ، آتوسا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1] |
 |
فرهودی، ندا
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4] |
 |
قادرپور، عبید
بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4] |
 |
قارونی فرد، سوگل
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4] |
 |
قلی پور شهرکی، نیره
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری [دوره 8، شماره 2] |
 |
قمی، مهناز
اندازه گیری نورفلوکساسین در نمونه های پساب با استفاده از یک حسگر رنگ سنجی بر مبنای گوشی هوشمند [دوره 10، شماره 4] |
 |
قمی، مهناز
مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی [دوره 10، شماره 4] |
 |
قمی، مهناز
مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک [دوره 10، شماره 3] |
 |
قهرمانی، حسین
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها [دوره 9، شماره 2] |
 |
کارگر، محمد
پیشرفتهای فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژنهای غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1] |
 |
کاظمی پور، نادیا
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1] |
 |
کاوند، ریحانه
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم [دوره 10، شماره 3] |
 |
کاوه، سارا
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3] |
 |
کردجزی، معظمه
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3] |
 |
کرمی، بابک
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زندهمانی باکتریهای اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1] |
 |
کشتمند، زهرا
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم [دوره 8، شماره 4] |
 |
کشتمند، زهرا
تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخصهای بیوشیمیایی مغز در موش صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم [دوره 10، شماره 3] |
 |
کشتمند، زهرا
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر [دوره 8، شماره 2] |
 |
کشتمند، زهرا
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2] |
 |
کشتمند، زهرا
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4] |
 |
کشمیری نقاب، هدا
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها [دوره 9، شماره 2] |
 |
کفیل زاده، فرشید
پیشرفتهای فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژنهای غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1] |
 |
کهنمویی، شقایق
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3] |
 |
کهنه پوشی، محمود
بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4] |
 |
کهنه پوشی، محمود
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4] |
 |
کهن، آرزو
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم [دوره 8، شماره 4] |
 |
کیانی، حسین
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری [دوره 8، شماره 2] |
 |
لاری پور، محدثه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی رنگدانههای جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی [دوره 9، شماره 2] |
 |
لاری پور، محدثه
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسینها [دوره 9، شماره 4] |
 |
لطیفی، زهرا
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
لطیفی، زهرا
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصارههای هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1] |
 |
مؤلایی، سینا
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
متشفی، حدیث
ارزیابی قدرت آنتیباکتریال پستبیوتیک باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4] |
 |
متقی، محمد مهدی
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1] |
 |
متولی زاده کاخکی، علیرضا
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4] |
 |
محرابی، نفیسه
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگیهای اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2] |
 |
محمد حسین زاده، فریده
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها [دوره 9، شماره 2] |
 |
محمد علیها، مونا
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 4] |
 |
محمدی گل تپه، ابراهیم
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1] |
 |
محمدی، مبینا
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
محمدی، محسن
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانههای ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1] |
 |
مرتضویان، امیرمحمد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانههای ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1] |
 |
مژگانی، ناهید
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3] |
 |
مشایخ، علی اکبر
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصارههای هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1] |
 |
مصوری، نادر
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3] |
 |
مطلبی مغانجوقی، عباسعلی
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4] |
 |
مطلبی مغانجوق، عباسعلی
بررسی فنوتیپی و شناسایی ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی برخی باکتریهای بیماریزای شاخص در سردخانههای مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2] |
 |
مظفری، لیلا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1] |
 |
منجمی، رامش
شناسایی سویههای جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2] |
 |
موثق، محمد حسین
بررسی زندهمانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز [دوره 9، شماره 3] |
 |
موسوی حقیقی، سید علیرضا
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر [دوره 8، شماره 2] |
 |
مولوی، هومان
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری [دوره 8، شماره 2] |
 |
مویدی، علی
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2] |
 |
مهاجری امیری، مرتضی
بهینه سازی اجزای محیط کشت برای تولید زیستتوده سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس با استفاده از طراحی آزمایش [دوره 10، شماره 4] |
 |
مهاجری امیری، مرتضی
جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب [دوره 9، شماره 3] |
 |
مهدوی عادلی، حمیدرضا
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3] |
 |
مهدی زاده، تورج
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4] |
 |
میبدی، سید منصور
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1] |
 |
میر نوراللهی، سیده معصومه
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2] |
 |
میر نورالهی، سیده معصومه
بهینه سازی اجزای محیط کشت برای تولید زیستتوده سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس با استفاده از طراحی آزمایش [دوره 10، شماره 4] |
 |
میرزائی، تارا
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1] |
 |
میرمجیدی هشتجین، عادل
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3] |
 |
میرنوراللهی، سیده معصومه
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4] |
 |
نادمی، شیدا
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3] |
 |
ناطقی، لیلا
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4] |
 |
ناطقی، لیلا
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3] |
 |
ناطقی، لیلا
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3] |
 |
ناطقی، لیلا
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1] |
 |
ناظمی هرندی، فرشته
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1] |
 |
نژادعلی، معصومه
اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی [دوره 10، شماره 1] |
 |
نوروزیان شاماسبی، داریوش
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2] |
 |
نوروزی، بهاره
بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) [دوره 9، شماره 3] |
 |
نوروزی، بهاره
مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتریها [دوره 10، شماره 4] |
 |
نوروزی، بهاره
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4] |
 |
نوری، لیلا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانههای ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1] |
 |
نوشاد، محمد
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی [دوره 8، شماره 1] |
 |
نوشاد، محمد
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 8، شماره 3] |
 |
نیازی، آزاده
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمهای کبدی و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 8، شماره 4] |
 |
نیری، هاشم
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4] |
 |
نیکجو، مهسا
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4] |
 |
هاشمی کوچکسرایی، سید حمیدرضا
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2] |
 |
هلالی، نغمه
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1] |
 |
همتی، بهزاد
بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین -1 (IL-1β) در موشهای BALB/c [دوره 10، شماره 3] |
 |
هنرمند کاشی، ملیحه
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3] |
 |
یزدان پناه، الهه
بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2] |