[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..

نمایه نویسندگان

تمام نسخه ها
:: آذری، نسیم بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2]
:: آراسته، جواد بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1]
:: آزادفر، الهام بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4]
:: آزادفر، الهام بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4]
:: آقابزرگ، مهسا محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: احدی، علی محمد شناسایی سویه‌های جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2]
:: ارکیا، سحر بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1]
:: اسحاقی، محمدرضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4]
:: اسرافیلی، علی بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1]
:: اشجع اردلان، آریا بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2]
:: اصغری مقدم، نسترن شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2]
:: اکبرزاده تربتی، نیلوفر تهیه ومشخصه‌یابی نانو کمپلکس‌های‌ Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد ‌باکتریائی آنها [دوره 10، شماره 2]
:: انزابی، یونس بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، شماره 1]
:: اوتادی، مریم ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1]
:: اهری، حامد بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4]
:: ایزدی، انیسه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی [دوره 8، شماره 4]
:: باباپور، ابراهیم ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4]
:: بخشی، بی تا شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2]
:: بدلی، حمید بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی [دوره 8، شماره 2]
:: برنجی، شیلا ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3]
:: برنجی، شیلا بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1]
:: برنجی، شیلا بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3]
:: برومند، محمد علی بررسی فنوتیپی و شناسایی ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی برخی باکتری‌های بیماریزای شاخص در سردخانه‌های مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2]
:: بصیری، نرجس پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1]
:: بهرامی نژاد، کیمیا بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4]
:: بهزادی اندوهجردی، رودابه بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2]
:: بهزادی اندوهجردی، رودابه بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 4]
:: بهشتی مآل، امیر مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2]
:: بهشتی مآل، کیوان جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4]
:: بهشتی مآل، کیوان جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل [دوره 10، شماره 1]
:: بهشتی مآل، کیوان شناسایی سویه‌های جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2]
:: بیات، پروین بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3]
:: بیاناتی، مریم بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روش‌های کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3]
:: پرآسا، رویا بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، شماره 1]
:: پرتوی‌نیا، علی ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1]
:: پورمرادیان، مهدیه بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3]
:: پیروززرین، یونس تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: پیری، نگار بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4]
:: تابنده، فاطمه ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1]
:: تاج آبادی ابراهیمی، مریم بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2]
:: تاج ابادی ابراهیمی، مریم اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1]
:: تاج‌آبادی ابراهیمی، مریم بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2]
:: تارقلیزاده مرزرود، راضیه بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR [دوره 10، شماره 3]
:: تجدد، نسرین مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی [دوره 9، شماره 1]
:: تقی پور، نیلوفر محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: تقی لو، سپیده بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین‌ -1 (IL-1β) در موش‌های BALB/c [دوره 10، شماره 3]
:: تیزجنگ، المیرا ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4]
:: جاگیروند، مهدیه اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی [دوره 10، شماره 1]
:: جاهدی، اکبر بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1]
:: جباری، محمد بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) [دوره 9، شماره 3]
:: جلالی سروستانی، محمدرضا مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک [دوره 10، شماره 3]
:: جلالی سروستانی، محمدرضا مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی [دوره 10، شماره 4]
:: جلالی سروستانی، محمدرضا اندازه گیری نورفلوکساسین در نمونه های پساب با استفاده از یک حسگر رنگ سنجی بر مبنای گوشی هوشمند [دوره 10، شماره 4]
:: جمشیدی طهرانیان، مهدیس تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: جهاندار، هدی مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2]
:: چراغی، علیرضا مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتری‌ها [دوره 10، شماره 4]
:: چراغی، مه لقا شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی [دوره 9، شماره 2]
:: چکنه، منیژه بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4]
:: چهره‌آرا ضیابری، افسانه ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1]
:: ح حیدری، پدرام بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR [دوره 10، شماره 3]
:: حاج جعفری، اشکان تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3]
:: حاجاتی، حسنا تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3]
:: حاجاتی، حسنا تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1]
:: حبیبیان، محمود ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1]
:: حبیبی، عطیه انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3]
:: حجت الاسلامی، محمد رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری [دوره 8، شماره 2]
:: حسامپور، اردشیر بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) [دوره 8، شماره 1]
:: حسن آبادی، احمد تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3]
:: حسینی، سبا بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2]
:: حسینی، سید هدایت بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4]
:: حسینی، هدایت بررسی فنوتیپی و شناسایی ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی برخی باکتری‌های بیماریزای شاخص در سردخانه‌های مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2]
:: حکیم زاده، وحید بررسی تولید مارمالاد فراسودمنده هویج حاوی پروبیوتیک انکپسوله شده با حامل های مقاوم به حرارت [دوره 10، شماره 4]
:: حکیم عطار، بیتا بررسی تولید مارمالاد فراسودمنده هویج حاوی پروبیوتیک انکپسوله شده با حامل های مقاوم به حرارت [دوره 10، شماره 4]
:: خادمی، فاطمه ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2]
:: خاکی‌آرانی، سمانه تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: خان نیری، الهام بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روش‌های کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3]
:: خراسانی، هما بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1]
:: خضری، محمد تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3]
:: خمیری، مرتضی ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2]
:: خندقی، جلیل بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی [دوره 8، شماره 2]
:: خوشرو، سید محمد رضا بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1]
:: دادگستر، حورا مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌ [دوره 9، شماره 4]
:: داود زاده، نغمه مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتری‌ها [دوره 10، شماره 4]
:: دریائی غازانی، نسترن بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4]
:: دستار، بهروز ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2]
:: دهقانی، سید اشکان تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3]
:: دهناد، علیرضا بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4]
:: ذوالفقاری، مهدی تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3]
:: ذوقی مفرد، لعیا تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2]
:: راد، لیلا تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخص‌های بیوشیمیایی مغز در موش‌ صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم [دوره 10، شماره 3]
:: ربیعی، کبری تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3]
:: رجبی اسلامی، هومن تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 8، شماره 4]
:: رجبی، زهرا بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2]
:: رجبی، زهرا بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3]
:: رحمتی جنیدآباد، مصطفی ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 1]
:: رضایی، رومینا بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 2]
:: رضایی، نجمه تهیه ومشخصه‌یابی نانو کمپلکس‌های‌ Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد ‌باکتریائی آنها [دوره 10، شماره 2]
:: روزبهانی، مبینا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده‌مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1]
:: روشن پژوه، آرمینه بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4]
:: رومیانی، لاله مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی [دوره 9، شماره 1]
:: رهبرنیا، لیلا بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4]
:: زارعی، زهرا ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2]
:: زارعی، مهدی پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1]
:: زمین دار، نفیسه رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری [دوره 8، شماره 2]
:: زند، نازنین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4]
:: زیاری، زهرا اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1]
:: سال مه، الهه محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: سال مه، الهه تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3]
:: سالمی، فرشته بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1]
:: ستارزاده، رامین بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4]
:: ستوده‌نژاد نعمت الهی، فتاح تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2]
:: سخاوتی‌زاده، سید سعید بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی [دوره 8، شماره 4]
:: سروش، عرفان تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3]
:: سروش، عرفان محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: سلطان دلال، محمد مهدی بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان [دوره 9، شماره 3]
:: سلطان دلال، محمد مهدی بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2]
:: سلطان زاده، الهام بررسی فنوتیپی و شناسایی ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی برخی باکتری‌های بیماریزای شاخص در سردخانه‌های مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2]
:: سلمانی‌زاده، هدی جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4]
:: سهراب وندی، سارا بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روش‌های کاهش آن در زنجیره غذایی [دوره 9، شماره 3]
:: سیادت، سید داور محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: سیادت، سید داور تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری [دوره 9، شماره 3]
:: سیادت، سید داور تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2]
:: سید قلعه، نسرین شناسایی سویه‌های جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2]
:: سیددخت، عاطفه تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3]
:: شریفی یزدی، محمد کاظم بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2]
:: شریفی، اکرم بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4]
:: شریفی، اکرم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1]
:: شریفی، دبیر بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4]
:: شفیعی، نوشین جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل [دوره 10، شماره 1]
:: شکری مقدم، مینا بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی [دوره 9، شماره 2]
:: شکوری، متین تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 1]
:: شکوری، محمد جواد انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3]
:: شمسایی مهرگان، مهدی تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 8، شماره 4]
:: شهاب لواسانی، علیرضا تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3]
:: شهاب لواسانی، علیرضا ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3]
:: شهاب لواسانی، علیرضا ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1]
:: شهاب لواسانی، علیرضا انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن [دوره 10، شماره 3]
:: شهاب لواسانی، علیرضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4]
:: شهاب لواسانی، علیرضا بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2]
:: شهیدی، سید احمد ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1]
:: صابری بدر، هادی بررسی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز [دوره 9، شماره 3]
:: صادقی امجد، شهرزاد مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌ [دوره 9، شماره 4]
:: صادقی، بابک استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها [دوره 9، شماره 2]
:: صالحی، میترا تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3]
:: صداقتی، مرجانه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم [دوره 10، شماره 3]
:: صداقتی، مرجانه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده‌مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1]
:: صدقی، سعید اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4]
:: صفایی، ناصر بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1]
:: صفری، آزیتا بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان [دوره 8، شماره 2]
:: صمدی‌خواه، حمیدرضا اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر [دوره 8، شماره 2]
:: طباطبایی بفرویی، اکرم سادات محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: عابدیان کناری، سعید بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1]
:: عباسی یوسف آباد، نادیا بررسی میزان بیان ژن های thrB و thrC درکورینه باکتریوم گلوتامیکوم ATCC13032 در تولید آزمایشگاهی ترئونین [دوره 10، شماره 4]
:: عباسی، مریم بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین‌ -1 (IL-1β) در موش‌های BALB/c [دوره 10، شماره 3]
:: عبدالهی چِلّه‌بَری، زینب تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: علوی، سید محمد مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC [دوره 10، شماره 2]
:: علیزاده بهبهانی، بهروز ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 1]
:: علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 8، شماره 3]
:: علی‌حسینی، افشار ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 1]
:: غلام نژاد، جلال بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1]
:: فاتح، ابوالفضل تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2]
:: فاقعی شهربابکی، محمد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4]
:: فرخ، آتوسا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1]
:: فرهودی، ندا مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4]
:: قادرپور، عبید بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4]
:: قارونی فرد، سوگل مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4]
:: قلی پور شهرکی، نیره رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری [دوره 8، شماره 2]
:: قمی، مهناز اندازه گیری نورفلوکساسین در نمونه های پساب با استفاده از یک حسگر رنگ سنجی بر مبنای گوشی هوشمند [دوره 10، شماره 4]
:: قمی، مهناز مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی [دوره 10، شماره 4]
:: قمی، مهناز مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک [دوره 10، شماره 3]
:: قهرمانی، حسین استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها [دوره 9، شماره 2]
:: کارگر، محمد پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1]
:: کاظمی پور، نادیا بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1]
:: کاوند، ریحانه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم [دوره 10، شماره 3]
:: کاوه، سارا تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3]
:: کردجزی، معظمه تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3]
:: کرمی، بابک بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده‌مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی [دوره 10، شماره 1]
:: کشتمند، زهرا تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم [دوره 8، شماره 4]
:: کشتمند، زهرا تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخص‌های بیوشیمیایی مغز در موش‌ صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم [دوره 10، شماره 3]
:: کشتمند، زهرا اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر [دوره 8، شماره 2]
:: کشتمند، زهرا بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2]
:: کشتمند، زهرا اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4]
:: کشمیری نقاب، هدا استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها [دوره 9، شماره 2]
:: کفیل زاده، فرشید پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده [دوره 9، شماره 1]
:: کهنمویی، شقایق تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 3]
:: کهنه پوشی، محمود بررسی مقایسه ای اثرات ضدقارچی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis تحت تاثیر کودهای مختلف بر روی قارچ Fusarium oxysporum [دوره 10، شماره 4]
:: کهنه پوشی، محمود بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4]
:: کهن، آرزو تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم [دوره 8، شماره 4]
:: کیانی، حسین رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری [دوره 8، شماره 2]
:: لاری پور، محدثه بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی [دوره 9، شماره 2]
:: لاری پور، محدثه مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌ [دوره 9، شماره 4]
:: لطیفی، زهرا تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: لطیفی، زهرا بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1]
:: مؤلایی، سینا تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: متشفی، حدیث ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 9، شماره 4]
:: متقی، محمد مهدی بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1]
:: متولی زاده کاخکی، علیرضا بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن [دوره 8، شماره 4]
:: محرابی، نفیسه بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه [دوره 9، شماره 2]
:: محمد حسین زاده، فریده استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها [دوره 9، شماره 2]
:: محمد علیها، مونا بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری [دوره 8، شماره 4]
:: محمدی گل تپه، ابراهیم بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum [دوره 9، شماره 1]
:: محمدی، مبینا محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: محمدی، محسن بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1]
:: مرتضویان، امیرمحمد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1]
:: مژگانی، ناهید تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3]
:: مشایخ، علی اکبر بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان [دوره 10، شماره 1]
:: مصوری، نادر تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3]
:: مطلبی مغانجوقی، عباسعلی بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال [دوره 10، شماره 4]
:: مطلبی مغانجوق، عباسعلی بررسی فنوتیپی و شناسایی ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی برخی باکتری‌های بیماریزای شاخص در سردخانه‌های مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران [دوره 10، شماره 2]
:: مظفری، لیلا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره [دوره 9، شماره 1]
:: منجمی، رامش شناسایی سویه‌های جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران [دوره 10، شماره 2]
:: موثق، محمد حسین بررسی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز [دوره 9، شماره 3]
:: موسوی حقیقی، سید علیرضا اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر [دوره 8، شماره 2]
:: مولوی، هومان رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری [دوره 8، شماره 2]
:: مویدی، علی ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی [دوره 10، شماره 2]
:: مهاجری امیری، مرتضی بهینه سازی اجزای محیط کشت برای تولید زیست‌توده سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس با استفاده از طراحی آزمایش [دوره 10، شماره 4]
:: مهاجری امیری، مرتضی جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب [دوره 9، شماره 3]
:: مهدوی عادلی، حمیدرضا تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش [دوره 8، شماره 3]
:: مهدی زاده، تورج بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب [دوره 9، شماره 4]
:: میبدی، سید منصور بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی [دوره 8، شماره 1]
:: میر نوراللهی، سیده معصومه بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار [دوره 9، شماره 2]
:: میر نورالهی، سیده معصومه بهینه سازی اجزای محیط کشت برای تولید زیست‌توده سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس با استفاده از طراحی آزمایش [دوره 10، شماره 4]
:: میرزائی، تارا اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1]
:: میرمجیدی هشتجین، عادل ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3]
:: میرنوراللهی، سیده معصومه اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش [دوره 9، شماره 4]
:: نادمی، شیدا ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3]
:: ناطقی، لیلا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید [دوره 9، شماره 4]
:: ناطقی، لیلا ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو [دوره 10، شماره 3]
:: ناطقی، لیلا بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز [دوره 8، شماره 3]
:: ناطقی، لیلا بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی [دوره 8، شماره 1]
:: ناظمی هرندی، فرشته اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی [دوره 10، شماره 1]
:: نژادعلی، معصومه اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی [دوره 10، شماره 1]
:: نوروزیان شام‌اسبی، داریوش تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت [دوره 8، شماره 2]
:: نوروزی، بهاره بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) [دوره 9، شماره 3]
:: نوروزی، بهاره مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتری‌ها [دوره 10، شماره 4]
:: نوروزی، بهاره مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت [دوره 9، شماره 4]
:: نوری، لیلا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه [دوره 9، شماره 1]
:: نوشاد، محمد ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 1]
:: نوشاد، محمد بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 8، شماره 3]
:: نیازی، آزاده تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 8، شماره 4]
:: نیری، هاشم جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی [دوره 8، شماره 4]
:: نیکجو، مهسا محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری [دوره 10، شماره 4]
:: هاشمی کوچکسرایی، سید حمیدرضا تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2]
:: هلالی، نغمه ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش [دوره 9، شماره 1]
:: همتی، بهزاد بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین‌ -1 (IL-1β) در موش‌های BALB/c [دوره 10، شماره 3]
:: هنرمند کاشی، ملیحه تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 [دوره 8، شماره 3]
:: یزدان پناه، الهه بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال [دوره 10، شماره 2]
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710