|
|
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- DOR مقالات
|
DOR مقالات
|
|
حذف تصاویر و رنگها | تاریخ ارسال: 1401/4/20 | |
پاییز ۱۳۹۹ دوره ۶ شماره ۳
DOR Table
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
۱ |
کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۱.۹ |
۲ |
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۲.۰ |
۳ |
سرومولکولار تایپینگ لیستریا مونوسیتوژنز های جدا شده از ناگتهای مرغ خام و یخ زده |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۳.۱ |
۴ |
تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۴.۲ |
۵ |
بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک (Crataegus monogyna) |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۵.۳ |
۶ |
تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۶.۴ |
زمستان ۱۳۹۹ دوره ۶ شماره ۴
DOR Table
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
۱ |
تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه¬گیهای کیفی و میکروبی و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۱.۱ |
۲ |
بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخصهای، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۲.۲ |
۳ |
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی پنیر فتای سینبیوتیک حاوی بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۳.۳ |
۴ |
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از شیره خرما و عرق بید مشک حاوی باسیلوس کواگولانس |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۴.۴ |
۵ |
بررسی خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و عملکردی دیوارههای مخمر |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۵.۵ |
۶ |
سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره برگ آویشن کرکآلود و فعالیت ضد باکتریایی آنها |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۶.۶ |
بهار ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۱
DOR Table
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
۱ |
استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیرترش تخمیرشده توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر آن بر ویژگیهای کیفی و تغذیهای نان لواش |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۱.۲ |
۲ |
تأثیر عصاره گیاهان دارویی استویا و پوست کیوی بر ماندگاری کیک اسفنجی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۲.۳ |
۳ |
اثر پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر ویژگیهای میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۳.۴ |
۴ |
بررسی اثر اتمسفر اصلاحشده و دمای نگهداری بر ویژگیهای کیفی توتفرنگی بستهبندی شده در فیلم پلیاتیلنی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۴.۵ |
۵ |
بهینهسازی تولید گاما-دکالاکتون توسط سویه جهشیافته مخمر یارروویا لیپولیتیکا به روش تاگوچی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۵.۶ |
۶ |
بررسی ویژگی¬های عملکردی باکتری¬های لاکتوباسیلوس کازئی CE۲۸.۲۶ و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس BCRC۱۰۶۹۵ جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان و تعیین فعالیت ضدمیکروبی آن¬ها علیه باکتری¬های پاتوژن شاخص غذایی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۶.۷ |
تابستان ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۲
فصل پاییز ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۳
DOR Table
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
۱ |
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضدمیکروبی سویه لاکتوباسیلوسبرویس gp۱۰۴ جدا شده از پنیر خیکی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۱.۶ |
۲ |
مقایسه سم میکروسیستین و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوسپاراکازئی در درمان سرطان آدنوکارسینومای ریه ردهسلولی A۵۴۹ |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۲.۷ |
۳ |
ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpC در سویههای بالینی سودوموناسآئروجینوزا |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۳.۸ |
۴ |
امکانسنجی تهیه کیک بدون گلوتن کینوای کم کالری با استفاده از پودرکیک آمادهی سین-بیوتیک باسیلوسکوآگولانس و اینولین |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۴.۹ |
۵ |
بررسی اثر لاکتوباسیلوسپلانتاروم بهعنوان مکمل پروبیوتیکی برروی سرطان رودهی تحت تاثیر غذای چرب در رت |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۵.۰ |
۶ |
بررسی امکان تولید گابا در ماست با استفاده از لاکتوباسیلوسبرویس |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۶.۱ |
زمستان ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۴
DOR Table
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
۱ |
اثرات ضدالتهابی و آنژیوژنزی زخمپوش برپایه کیتوزان/ سوپرناتانت عاری از سلول بیفیدوباکتریوم بیفیدوم: مطالعه در رت |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۱.۸ |
۲ |
تأثیر تغذیه اولیه با پروبیوتیک و عسل بر عملکرد، سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۲.۹ |
۳ |
ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpC در سویههای بالینی سودوموناسآئروجینوزا |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۳.۰ |
۴ |
بررسی تاثیر باکتریوسین استخراج شده از باسیلوسکواگولانس و عملکرد آن بر روی فراوردههای گوشتی در مقایسه با نگهدارنده شیمیایی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۴.۱ |
۵ |
بررسی اثر ضدباکتریایی نانوکامپوزیت اکسید آلومینیوم-اکسید تیتانیوم عاملدار شده با کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۵.۲ |
۶ |
مطالعه پتانسیل پروبیوتیکی مخمرهای جداشده از محصولات لبنی، خمیرترش و پوست میوه |
address |
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۶.۳ |
بهار ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره ۱
|
|
|
نشانی مطلب در وبگاه فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی:
http://amfi.ir/find-1.115.27.fa.html
برگشت به اصل مطلب
|
| |