[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: DOR مقالات ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/20 | 
پاییز ۱۳۹۹ دوره ۶ شماره ۳
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۱.۹
۲ شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۲.۰
۳ سرومولکولار تایپینگ لیستریا‌ مونوسیتوژنز های جدا شده از ناگت‌های مرغ خام و یخ زده address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۳.۱
۴ تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۴.۲
۵ بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک (Crataegus monogyna) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۵.۳
۶ تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۶.۴


زمستان ۱۳۹۹ دوره ۶ شماره ۴
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه¬گی‌های کیفی و میکروبی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۱.۱
۲ بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخص‌های، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۲.۲
۳ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی پنیر فتای سین‌بیوتیک حاوی بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۳.۳
۴ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از شیره خرما و عرق بید مشک حاوی باسیلوس کواگولانس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۴.۴
۵ بررسی خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و عملکردی دیواره‌های مخمر address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۵.۵
۶ سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره برگ آویشن کرک‌آلود و فعالیت ضد باکتریایی آن‌ها address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۶.۶


بهار ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۱
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیرترش تخمیرشده توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر آن بر ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای نان لواش address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۱.۲
۲ تأثیر عصاره گیاهان دارویی استویا و پوست کیوی بر ماندگاری کیک اسفنجی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۲.۳
۳ اثر پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر ویژگی‌های میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۳.۴
۴ بررسی اثر اتمسفر اصلاح‌شده و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کیفی توت‌فرنگی بسته‌بندی شده در فیلم پلی‌اتیلنی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۴.۵
۵ بهینه‌سازی تولید گاما-دکالاکتون توسط سویه جهش‌یافته مخمر یارروویا لیپولیتیکا به روش تاگوچی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۵.۶
۶ بررسی ویژگی¬های عملکردی باکتری¬های لاکتوباسیلوس کازئی CE۲۸.۲۶ و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس BCRC۱۰۶۹۵ جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان و تعیین فعالیت ضد‌میکروبی آن¬ها علیه باکتری¬های پاتوژن شاخص غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۶.۷


تابستان ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۲
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی اثرات ضدالتهابی غشاء کامپوزیت کیتوزان/ پلیاتیل گلیکول/سوپرناتانت اکتوباسیلوسروتری در درمان زخم پوستی در رت نر نژاد ویستار address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۱.۴
۲ تولید زانتان توسطزانتوموناس کمپستریسPTCC ۱۴۷۳به روش کشت غوطه‌ور با استفاده از آب پنیر و بهینه‌سازی فرآیند تولید address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۲.۵
۳ بررسی تأثیر کیفی آنزیم آسپرژیلوپپسین بر تجزیه پروتئین گلوتن در خمیر آرد گندم address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۳.۶
۴ سنتز نانوذره نقره به روشهای: باکتریایی، گیاهی، شیمیایی و مقایسه ویژگی ضدباکتریایی آنها با همدیگر address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۴.۷
۵ بررسی تأثیر تزریق داخل تخم­مرغی عصاره هسته انگور و ویتامین Cبر قابلیت جوجه‌درآوری، عملکرد و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۵.۸
۶ مقایسه خاصیت ضدمیکروبی شیر خام اسب، ااغ و شتر علیه باکتری باسیلوس سرئوس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۶.۹


فصل پاییز ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۳
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضدمیکروبی سویه لاکتوباسیلوس‌برویس gp۱۰۴ جدا شده از پنیر خیکی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۱.۶
۲ مقایسه سم میکروسیستین و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی در درمان سرطان آدنوکارسینومای ریه رده‌سلولی A۵۴۹ address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۲.۷
۳ ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpC در سویه‌های بالینی سودوموناس‌آئروجینوزا address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۳.۸
۴ امکان‌سنجی تهیه کیک بدون گلوتن کینوای کم کالری با استفاده از پودرکیک آماده‌ی سین-بیوتیک باسیلوس‌کوآگولانس و اینولین address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۴.۹
۵ بررسی اثر لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم به‌عنوان مکمل پروبیوتیکی برروی سرطان روده‌ی تحت تاثیر غذای چرب در رت address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۵.۰
۶ بررسی امکان تولید گابا در ماست با استفاده از لاکتوباسیلوس‌برویس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۶.۱
 

زمستان ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۴ 
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ اثرات ضدالتهابی و آنژیوژنزی زخم‌پوش برپایه کیتوزان/ سوپرناتانت عاری از سلول بیفیدوباکتریوم‌‌‌ بیفیدوم: مطالعه در رت address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۱.۸
۲ تأثیر تغذیه اولیه با پروبیوتیک و عسل بر عملکرد، سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۲.۹
۳ ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpC در سویه‌های بالینی سودوموناس‌آئروجینوزا address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۳.۰
۴ بررسی تاثیر باکتریوسین استخراج شده از باسیلوس‌کواگولانس و عملکرد آن بر روی فراورده‌های گوشتی در مقایسه با نگهدارنده شیمیایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۴.۱
۵ بررسی اثر ضدباکتریایی نانوکامپوزیت اکسید آلومینیوم-اکسید تیتانیوم عاملدار شده با کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۵.۲
۶ مطالعه پتانسیل پروبیوتیکی مخمرهای جداشده از محصولات لبنی، خمیرترش و پوست میوه address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۶.۳


بهار ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره ۱
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‏اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۱.۹
۲ بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۲.۰
۳ بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۳.۱
۴ بررسی هم‏افزایی نانوژل‏های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‏های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‏سیلین (MRSA) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۴.۲
۵ ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۵.۳
۶ تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۶.۴


۳پاییز ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره

 

ردیف عنوان مقاله آدرس فایل DOR
۱ بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۱.۳
۲ تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۲.۴
۳ بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۳.۵
۴ تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۴.۶
۵ تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۵.۷
۶ تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN۵ نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۶.۸



زمستان ۱۴۰۱دوره ۸ شماره
 

Row Article Title File Address DOR
۱ تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۱.۵
۲ بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۲.۶
۳ جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۳.۷
۴ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC ۱۶۴۳ ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۴.۸
۵ تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۵.۹
۶ بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۶.۰


بهار ۱۴۰۲ دوره ۹ شماره ۱
 

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۱.۶
۲ بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۲.۷
۳ پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۳.۸
۴ مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۴.۹
۵ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۵.۰
۶ ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۶.۱



تابستان ۱۴۰۲ دوره ۹ شماره ۲
 

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۱.۸
۲ بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۲.۹
۳ شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۳.۰
۴ استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۴.۱
۵ تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۵.۲
۶ بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۶.۳




تابستان ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره ۲
 

ردیف عنوان مقاله آدرس فایل DOR
۱ بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجان نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۱.۱
۲ اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۲.۲
۳ تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۳.۳
۴ بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۴.۴
۵ رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۵.۵
۶ بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۶.۶
دفعات مشاهده: 854 بار   |   دفعات چاپ: 208 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4645