[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم (2364 مشاهده)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی (2202 مشاهده)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر (2105 مشاهده)
ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده (2102 مشاهده)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی (2100 مشاهده)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت (2089 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری (2065 مشاهده)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی (1967 مشاهده)
بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) (1900 مشاهده)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی (1872 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری (1773 مشاهده)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی (1769 مشاهده)
بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان (1716 مشاهده)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ (1708 مشاهده)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز (1700 مشاهده)
شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی (1670 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره (1647 مشاهده)
بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا (1641 مشاهده)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری (1624 مشاهده)
تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش (1614 مشاهده)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش (1612 مشاهده)
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش (1609 مشاهده)
بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا (1582 مشاهده)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی (1582 مشاهده)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی (1568 مشاهده)
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن (1539 مشاهده)
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب (1537 مشاهده)
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه (1528 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (1520 مشاهده)
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 (1509 مشاهده)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum (1480 مشاهده)
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی (1461 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی (1406 مشاهده)
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها (1397 مشاهده)
جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب (1396 مشاهده)
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت (1388 مشاهده)
تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری (1366 مشاهده)
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار (1364 مشاهده)
اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی (1325 مشاهده)
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری (1315 مشاهده)
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه (1275 مشاهده)
پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده (1264 مشاهده)
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی (1261 مشاهده)
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان (1161 مشاهده)
بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی (1160 مشاهده)
محور استروژن-میکروبیوتای دستگاه گوارش و استروبولوم در بیماری اندومتریوزیس: مطالعه مروری (1153 مشاهده)
ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز (1141 مشاهده)
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال (1104 مشاهده)
بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2) (1061 مشاهده)
مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی (1057 مشاهده)
جمع کل آمار: 103051

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.02 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4718