نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
نام انگلیسی:Applied Microbiology in Food Industry
اهداف:
هدف از تاسیس این نشریه ارتقا دانش، ایجاد ارتباط موثر در طیف گسترده پژوهشگران و متخصصین و دانشجویان در حوزه موضوعی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی و آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد.
حوزه موضوعی:
این فصلنامه مقالات پژوهشی را که برای اولین بار ارائه میگردد در حوزه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی در موارد موضوعی زیر پذیرش می نماید.
- شیمی مواد غذایی
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- مهندسی میکروبی مواد غذایی
- فرآوری میکروبی مواد غذایی
- نانوفناوری میکروبی مواد غذایی
- میکروبیولوژی کاربردی در محصولات کشاورزی
- میکروبیولوژی کاربردی در محصولات دام، طیور و آبزیان
مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی در تاریخ ۱۳۹۴/۰۷/۲۰ و شماره مجوز ۳/۱۸/۱۴۷۰۵۹ از وزارت علوم کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.
صاحب امتیاز: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
تناوب انتشار: فصلنامه
قالب انتشار: الکترونیک
دستور العمل نگارش
اصول اخلاق نشر و حقوق مادی و معنوی نویسندگان
فهرست پایگاه های نمایه شده: ISC،SID، Magiran،civilica
نرخ پذیرش مقالات : ۸۰%
سردبیر، مدیر مسئول و گروه دبیران
فرآیند داوری:
کلیه مقالات ارسالی از طریق وب سایت نشریه پذیرفته شده و پس از طرح در هیئت تحریریه ظرف مدت یک هفته پذیرش اولیه و یا عدم پذیرش به اطلاع نویسندگان خواهد رسید. پس از آن مقالات پذیرفته شده در گروه دبیران تعیین داور شده و بر حسب موضوع برای ۲-۳ داور از طریق سایت نشریه ارسال میگردد. ظرف مدت ۴-۶ هفته نتایج داوری مبنی بر عدم پذیرش نهایی، پذیرش نهایی مقاله و یا نیاز به بازبینی از طریق سایت و پست الکترونیک به نویسندگان اعلام می گردد. پس از پذیرش نهایی و واریز وجه مربوطه گواهی پذیرش مقالات صادر خواهد شد.
اطلاعات تماس نشریه: ۸۸۷۹۳۷۴۵
نشانی پستی: تهران، میدان ونک، خیابان حقانی، بعد از چهارراه جهان کودک، خیابان شهیدی، کوچه سپر، پلاک ۱
پست الکترونیک:
anjoman.probioticgmail.com
|