[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
قوانین و مقررات
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
DOR مقالات
سایت قدیمی فصلنامه
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
برای داوران
راهنمای داوران
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
ISC
ماگیران
سیلیویکا
DOI
اطلاع رسانی علوم و فناوری
سامانه همانندیاب
ithenticate
برترینهای پایگاه
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم
(2005 مشاهده)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
(1897 مشاهده)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
(1784 مشاهده)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
(1784 مشاهده)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر
(1747 مشاهده)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت
(1746 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری
(1692 مشاهده)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
(1665 مشاهده)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
(1589 مشاهده)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
(1571 مشاهده)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی
(1472 مشاهده)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ
(1404 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری
(1384 مشاهده)
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان
(1377 مشاهده)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز
(1352 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
(1337 مشاهده)
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش
(1322 مشاهده)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری
(1319 مشاهده)
بررسی مقایسهای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا
(1294 مشاهده)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش
(1284 مشاهده)
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش
(1260 مشاهده)
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا
(1257 مشاهده)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی
(1248 مشاهده)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی
(1245 مشاهده)
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن
(1210 مشاهده)
... آمار بیشتر
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5
(1284 دریافت)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ
(855 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی
(842 دریافت)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
(695 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
(661 دریافت)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
(659 دریافت)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری
(638 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
(605 دریافت)
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC
(578 دریافت)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی
(564 دریافت)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز
(560 دریافت)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
(547 دریافت)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری
(532 دریافت)
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت
(524 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
(503 دریافت)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت
(500 دریافت)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
(445 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصارههای هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان
(404 دریافت)
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان
(403 دریافت)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر
(394 دریافت)
جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب
(386 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum
(369 دریافت)
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار
(364 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی رنگدانههای جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی
(363 دریافت)
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا
(362 دریافت)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشترین بازدید را داشتهاند
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
3238 بازدید
)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات
(
2697 بازدید
)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید
(
2674 بازدید
)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
2639 بازدید
)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات
(
2638 بازدید
)
داوری الکترونیک مقالات
(
2612 بازدید
)
تماس با ما
(
1999 بازدید
)
اعضای هیئت تحریریه
(
1975 بازدید
)
DOR مقالات
(
1556 بازدید
)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
1520 بازدید
)
رونمایی از شاخصهای جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی
(
1484 بازدید
)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی
(
1476 بازدید
)
سایت قدیمی فصلنامه
(
1461 بازدید
)
اصول اخلاقی انتشار مقاله
(
1431 بازدید
)
قوانین و مقررات
(
1426 بازدید
)
خبر نشریه
(
1310 بازدید
)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
(
1269 بازدید
)
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی
(
1142 بازدید
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شدهاند
خوش آمدید
(
1 ارسال
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند
اعضای هیئت تحریریه
(
400 چاپ
)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
356 چاپ
)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
345 چاپ
)
قوانین و مقررات
(
344 چاپ
)
DOR مقالات
(
339 چاپ
)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات
(
337 چاپ
)
اصول اخلاقی انتشار مقاله
(
324 چاپ
)
تماس با ما
(
323 چاپ
)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید
(
319 چاپ
)
سایت قدیمی فصلنامه
(
303 چاپ
)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات
(
294 چاپ
)
خبر نشریه
(
293 چاپ
)
داوری الکترونیک مقالات
(
289 چاپ
)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
284 چاپ
)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
(
267 چاپ
)
کد بین المللی DOR مقالات
(
246 چاپ
)
... آمار بیشتر
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 91 queries by YEKTAWEB 4710