[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/5 | 
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
نام انگلیسی:Applied Microbiology in Food Industry
اهداف:
 هدف از تاسیس این نشریه ارتقا دانش، ایجاد ارتباط موثر در طیف گسترده پژوهشگران، متخصصین، دانشجویان و صنایع در حوزه موضوعی میکروبیولوژی کاربردی در مواد و صنایع غذایی  و آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات و کاربردهای آنها می باشد. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات در راستای کاربردی نمودن نتایج آنها منجر به ارتقائ تولید ملی و صنعتی در این حوزه گردد
حوزه موضوعی:
 این فصلنامه مقالات پژوهشی را که برای اولین بار ارائه میگردد در حوزه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی در موارد موضوعی زیر پذیرش می نماید
  • شیمی و تداخلات میکروارگانیسمها در مواد غذایی
  • میکروبیولوژی در حیطه مواد و صنایع غذایی
  • مهندسی ژنتیک و دستورزی های میکروبی مواد غذایی
  • فرآوری میکروبی در حیطه مواد غذایی
  • کاربردهای نانوفناوری میکروبی در مواد و صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی کاربردی در محصولات کشاورزی در حهت تولید مواد غذایی بهتر از نظر کمی و کیفی
  • استفاده از دانش میکروبیولوژی کاربردی بمنظور ارتقائ محصولات دام، طیور و آبزیان برای تولید مواد غذایی بهتر از نظر کمی و کیفی
  • نگاه کاربردی به میکرو بیوتا و میکروبیوم ارگانیسمها و موجودات زنده در تداخل با مواد غذایی تولیدی و مصرفی
  • کاربرد پروبیوتیک ها و پست بیوتیک ها در مواد غذایی جهت ارتقاء  کیفی محصولات غذایی
  •  بیماری های منتقله از آب و غذا و اهمیت آن در سلامت جامعه
مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی در تاریخ ۱۳۹۴/۰۷/۲۰ و شماره مجوز ۳/۱۸/۱۴۷۰۵۹ از وزارت علوم کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

صاحب امتیاز: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند 
تناوب انتشار: فصلنامه
قالب انتشار: الکترونیک
 

دستور العمل نگارش

اصول اخلاق نشر و حقوق مادی و معنوی نویسندگان


فهرست پایگاه های نمایه شده: ISC،SID، Magiran،civilica
نرخ پذیرش مقالات ۸۰%
سردبیر، مدیر مسئول و گروه دبیران
فرآیند داوری: 
کلیه مقالات ارسالی از طریق وب سایت نشریه پذیرفته شده و پس از طرح در هیئت تحریریه ظرف مدت یک هفته پذیرش اولیه و یا عدم پذیرش به اطلاع نویسندگان خواهد رسید. پس از آن مقالات پذیرفته شده در گروه دبیران تعیین داور شده و بر حسب موضوع برای ۲-۳ داور از طریق سایت نشریه ارسال میگردد. ظرف مدت ۴-۶ هفته نتایج داوری مبنی بر عدم پذیرش نهایی، پذیرش نهایی مقاله و یا نیاز به بازبینی از طریق سایت و پست الکترونیک به نویسندگان اعلام می گردد. پس از پذیرش نهایی و واریز وجه مربوطه گواهی پذیرش مقالات صادر خواهد شد. 
اطلاعات تماس نشریه: ۸۸۷۹۳۷۴۵
نشانی پستی: تهران، میدان ونک، خیابان حقانی، بعد از چهارراه جهان کودک، خیابان شهیدی، کوچه سپر، پلاک ۱
پست الکترونیک:
anjoman.probioticgmail.com



 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 2127 بار   |   دفعات چاپ: 279 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4660