فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- درباره نشریه
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/4/5 | 
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
نام انگلیسی:Applied Microbiology in Food Industry
اهداف:
 هدف از تاسیس این نشریه ارتقا دانش، ایجاد ارتباط موثر در طیف گسترده پژوهشگران، متخصصین، دانشجویان و صنایع در حوزه موضوعی میکروبیولوژی کاربردی در مواد و صنایع غذایی  و آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات و کاربردهای آنها می باشد. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات در راستای کاربردی نمودن نتایج آنها منجر به ارتقائ تولید ملی و صنعتی در این حوزه گردد
حوزه موضوعی:
 این فصلنامه مقالات پژوهشی را که برای اولین بار ارائه میگردد در حوزه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی در موارد موضوعی زیر پذیرش می نماید
  • شیمی و تداخلات میکروارگانیسمها در مواد غذایی
  • میکروبیولوژی در حیطه مواد و صنایع غذایی
  • مهندسی ژنتیک و دستورزی های میکروبی مواد غذایی
  • فرآوری میکروبی در حیطه مواد غذایی
  • کاربردهای نانوفناوری میکروبی در مواد و صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی کاربردی در محصولات کشاورزی در حهت تولید مواد غذایی بهتر از نظر کمی و کیفی
  • استفاده از دانش میکروبیولوژی کاربردی بمنظور ارتقائ محصولات دام، طیور و آبزیان برای تولید مواد غذایی بهتر از نظر کمی و کیفی
  • نگاه کاربردی به میکرو بیوتا و میکروبیوم ارگانیسمها و موجودات زنده در تداخل با مواد غذایی تولیدی و مصرفی
  • کاربرد پروبیوتیک ها و پست بیوتیک ها در مواد غذایی جهت ارتقاء  کیفی محصولات غذایی
  •  بیماری های منتقله از آب و غذا و اهمیت آن در سلامت جامعه
مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی در تاریخ ۱۳۹۴/۰۷/۲۰ و شماره مجوز ۳/۱۸/۱۴۷۰۵۹ از وزارت علوم کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

صاحب امتیاز: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند 
تناوب انتشار: فصلنامه
قالب انتشار: الکترونیک
 

دستور العمل نگارش

اصول اخلاق نشر و حقوق مادی و معنوی نویسندگان


فهرست پایگاه های نمایه شده: ISC،SID، Magiran،civilica
نرخ پذیرش مقالات ۸۰%
سردبیر، مدیر مسئول و گروه دبیران
فرآیند داوری: 
کلیه مقالات ارسالی از طریق وب سایت نشریه پذیرفته شده و پس از طرح در هیئت تحریریه ظرف مدت یک هفته پذیرش اولیه و یا عدم پذیرش به اطلاع نویسندگان خواهد رسید. پس از آن مقالات پذیرفته شده در گروه دبیران تعیین داور شده و بر حسب موضوع برای ۲-۳ داور از طریق سایت نشریه ارسال میگردد. ظرف مدت ۴-۶ هفته نتایج داوری مبنی بر عدم پذیرش نهایی، پذیرش نهایی مقاله و یا نیاز به بازبینی از طریق سایت و پست الکترونیک به نویسندگان اعلام می گردد. پس از پذیرش نهایی و واریز وجه مربوطه گواهی پذیرش مقالات صادر خواهد شد. 
اطلاعات تماس نشریه: ۸۸۷۹۳۷۴۵
نشانی پستی: تهران، میدان ونک، خیابان حقانی، بعد از چهارراه جهان کودک، خیابان شهیدی، کوچه سپر، پلاک ۱
پست الکترونیک:
anjoman.probioticgmail.com



 
نشانی مطلب در وبگاه فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی:
http://amfi.ir/find-1.40.12.fa.html
برگشت به اصل مطلب