Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی



Volume 9, Number 4 (2024-3)


A review of the binding properties of kombucha to toxins
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigating the effect of using alfalfa extract on the quality characteristics of low-fat yogurt.
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physical and microstructural properties of hydroxypropylmethyl nanocomposite edible film Cellulose contains nanoclay and essential oil
ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of postbiotic antibacterial power of Lactobacillus bacteria against Listeria monocytogenes
ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Lactobacillus probiotic mixture on testicular tissue infected with Escherichia coli bacteria in male rats.
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A review of biological sensors and chemical identifiers for quality and safety monitoring of meat
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles