Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Applied Microbiology in Food Industry
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 9, Number 4 (2024-3)
A review of the binding properties of kombucha to toxins
مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسینها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of using alfalfa extract on the quality characteristics of low-fat yogurt.
بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of physical and microstructural properties of hydroxypropylmethyl nanocomposite edible film Cellulose contains nanoclay and essential oil
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of postbiotic antibacterial power of Lactobacillus bacteria against Listeria monocytogenes
ارزیابی قدرت آنتیباکتریال پستبیوتیک باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Lactobacillus probiotic mixture on testicular tissue infected with Escherichia coli bacteria in male rats.
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A review of biological sensors and chemical identifiers for quality and safety monitoring of meat
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles