Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی



Volume 10, Number 3 (2024-12)


Evaluation of the effects of hydroalcoholic extract of Echinacea purpurea against influenza virus and expression of interleukin-1 (IL-1β) gene in BALB/c mice
بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین‌ -1 (IL-1β) در موش‌های BALB/c
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of postbiotic mixture on brain biochemical indices in rat infected with Salmonella Typhimurium infection
تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخص‌های بیوشیمیایی مغز در موش‌ صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The physicochemical, sensory and viability characteristics of Lactobacillus acidophilus in synbiotic ricotta cheese enriched with inulin and calcium chloride
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Phenotypic and Genotypic Analysis of the Prevalence of TEM, SHV, and CTX-M Extended-Spectrum Beta-Lactamase Genes in Escherichia. coli Strains Isolated from Clinical Samples of Hospitalized Patients in Tehran Using PCR
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physicochemical and sensory characteristics of pizza cheese containing different percentages of citrus and bamboo fibers
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A Review of the Dilemma of Antibiotic Resistance and Antibiotic Removal Methods
مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Enterococci isolated from dairy products: a review of its risks and technological use
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles