[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم (1997 مشاهده)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی (1892 مشاهده)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی (1778 مشاهده)
ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده (1775 مشاهده)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت (1741 مشاهده)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر (1737 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری (1687 مشاهده)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی (1659 مشاهده)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی (1585 مشاهده)
بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) (1565 مشاهده)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی (1466 مشاهده)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ (1398 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری (1373 مشاهده)
بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان (1371 مشاهده)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز (1347 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره (1330 مشاهده)
تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش (1316 مشاهده)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری (1311 مشاهده)
بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا (1285 مشاهده)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش (1278 مشاهده)
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش (1253 مشاهده)
بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا (1250 مشاهده)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی (1245 مشاهده)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی (1235 مشاهده)
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن (1204 مشاهده)
    ... آمار بیشتر
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 (1276 دریافت)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ (851 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی (835 دریافت)
ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده (693 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی (658 دریافت)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی (656 دریافت)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری (632 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی (603 دریافت)
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC (571 دریافت)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز (558 دریافت)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی (555 دریافت)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی (545 دریافت)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری (528 دریافت)
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت (519 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره (501 دریافت)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت (496 دریافت)
بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) (443 دریافت)
بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان (400 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان (399 دریافت)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر (391 دریافت)
جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب (377 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum (366 دریافت)
بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا (359 دریافت)
بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی (356 دریافت)
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار (354 دریافت)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 3229 بازدید)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات ( 2678 بازدید)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید ( 2656 بازدید)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 2631 بازدید)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ( 2618 بازدید)
داوری الکترونیک مقالات ( 2593 بازدید)
تماس با ما ( 1996 بازدید)
اعضای هیئت تحریریه ( 1963 بازدید)
DOR مقالات ( 1546 بازدید)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 1514 بازدید)
رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ( 1474 بازدید)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 1468 بازدید)
سایت قدیمی فصلنامه ( 1453 بازدید)
اصول اخلاقی انتشار مقاله ( 1425 بازدید)
قوانین و مقررات ( 1418 بازدید)
خبر نشریه ( 1305 بازدید)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱ ( 1258 بازدید)
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی ( 1132 بازدید)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شده‌اند
خوش آمدید ( 1 ارسال)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
اعضای هیئت تحریریه ( 396 چاپ)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 355 چاپ)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 344 چاپ)
قوانین و مقررات ( 342 چاپ)
DOR مقالات ( 338 چاپ)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات ( 336 چاپ)
اصول اخلاقی انتشار مقاله ( 323 چاپ)
تماس با ما ( 323 چاپ)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید ( 319 چاپ)
سایت قدیمی فصلنامه ( 301 چاپ)
خبر نشریه ( 292 چاپ)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ( 292 چاپ)
داوری الکترونیک مقالات ( 288 چاپ)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 283 چاپ)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱ ( 264 چاپ)
کد بین المللی DOR مقالات ( 243 چاپ)
    ... آمار بیشتر

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 92 queries by YEKTAWEB 4710