Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی



Volume 11, Number 2 (2025-9)


Studying the effect of probiotic strain Enterococcus faecium on chemical, microbial and sensory characteristics of low-fat stirred yogurt containing beta-glucan
بررسی تاثیرسویه پروبیوتیک انترکوکوس فاسیوم بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی ماست هم زده کم چرب حاوی بتاگلوکان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of quality characteristics of white brine cheese containing Lactobacillus rhamnosus strain
ارزیابی ویژگی های کیفی پنیرسفیدآب نمکی حاوی سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Studying the therapeutic effect of probiotic bacteria (lactic acid bacteria) in camel milk
بررسی اثردرمانی باکتری های پروبیوتیک (باکتری‌های اسید لاکتیک) در شیر شتر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Analysis of Iranian Recombinant S2 Subunit Vaccines Against SARS-CoV-2 and the Potential of Probiotics in Enhancing Their Immunogenicity
تحلیل واکسن‌های نوترکیب ایرانی مبتنی بر زیر واحد S2 کروناویروس سندرم حاد تنفسی 2 و پتانسیل پروبیوتیک‌ها در تقویت ایمنی‌زایی آن‌ها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Bioinformatic Analysis of the S2 Subunit Structure of the SARS-CoV-2 Spike Protein: Impact of Mutations on Virulence and Pathogenicity Severity, and Exploration of the Potential Role of Probiotics
تحلیل بیوانفورماتیکی ساختار زیرواحد 2S اسپایک پروتئین ویروس سارس کووید ۲: تأثیر جهش‌ها بر حدت و شدت بیماری‌زایی و بررسی نقش بالقوه پروبیوتیک ها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigating the effect of ethanolic and methanolic extracts of Hyssopus officinalis L on bacteria isolated from urinary and skin infections
بررسی تاثیر عصاره های اتانولی و متانولی گیاه زوفا بر باکتری های جدا شده از عفونت های ادراری و پوستی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of Synbiotic Functional bitter orange flower (Citrus aurantium) Beverage based on Whey Permeate
بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین‌بیوتیک بهارنارنج بر پایه تراوه(آب پنیر)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The role of gut microbiota and adipocytokines in diabetes
نقش میکروبیوتای روده و آدیپوسیتوکین ها در دیابت
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Strategies to Combat Antibiotic-Resistant Bacteria and Ways to Reduce Antibiotic Use In The Food Industry
استراتژی‌هایی برای مقابله با باکتری‌های مقاوم شده به آنتی‌بیوتیک‌ها و راهکارهایی برای کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در صنعت غذا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles