Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی



Volume 10, Number 1 (2024-6)


Isolation and identification of a new strain of Acetobacter okinawensis from Iranian nectarine, resistant to high temperature and ethanol concentration, suitable for producing nectarine vinegar
جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation the physicochemical properties and survival of lactic acid bacteria in functional yogurt containing transglutaminase enzyme and Persian gum
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده‌مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effect of Co-microencapsulation of Alginate with Pectin on the Survivability of Probiotic Bacteria Lactobacillus rhamnosus under Simulated Gastrointestinal Tract Conditions and Investigation of Physicochemical Properties of the Produced Microcapsules.
اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of adipokines and probiotics on non-alcoholic fatty liver disease
اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of chemical compounds using GC-MS and antimicrobial properties of hydroethanolic extracts of pumpkin and some plants of the Cruciferous Family (Brassicaceae)
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparative Investigation of The Antibacterial Properties of Silver Nanoparticles Biosynthesized by The Green Skin of Walnut Against Streptococcus Mutans and Pseudomonas Aeruginosa
بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles