Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Applied Microbiology in Food Industry
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 2 (2024-9)
*Phenotypic analysis and identification of antibiotic resistance genes of some index pathogenic bacteria in food cold stores of three major hospitals in Tehran
بررسی فنوتیپی و شناسایی ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی برخی باکتریهای بیماریزای شاخص در سردخانههای مواد غذایی سه بیمارستان بزرگ در تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of Probiotic and Technological Capabilities of Bacillus coagulans and its Performance in Utilization of Various Carbon and Nitrogen Sources
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باسیلوس کواگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Synthesis and identification of Cr(II), Zn(II), Cu(II) nano complexes with curcumin (turmeric) ligand and their antibacterial properties
تهیه ومشخصهیابی نانو کمپلکسهای Cr(II) ,Zn(II) ,Cu(II) با لیگاند کورکومین (زردچوبه) وبررسی خواص ضد باکتریائی آنها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Identification of new species of Enterococcus faecium with probiotic properties from traditional Iranian dairy sources
شناسایی سویههای جدید انتروکوکوس فاسیوم با خواص پروبیوتیکی از منابع لبنی سنتی ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A Brief Review of HPLC Analytical Method Validation
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The frequency of Vibrio parahaemolyticus isolated from Caspian Sea fishes and their antibacterial resistance pattern
بررسی فراوانی ویبریو پاراهمولیتیکوس جدا شده از ماهی های دریای خزر و تعیین الگوی مقاومت آنتی باکتریال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles