[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
قوانین و مقررات
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
DOR مقالات
سایت قدیمی فصلنامه
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
برای داوران
راهنمای داوران
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
ISC
ماگیران
سیلیویکا
DOI
اطلاع رسانی علوم و فناوری
سامانه همانندیاب
ithenticate
برترینهای پایگاه
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم
(2669 مشاهده)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
(2523 مشاهده)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر
(2433 مشاهده)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
(2417 مشاهده)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت
(2416 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری
(2402 مشاهده)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
(2386 مشاهده)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
(2262 مشاهده)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
(2210 مشاهده)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز
(2155 مشاهده)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
(2149 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری
(2143 مشاهده)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی
(2055 مشاهده)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ
(2042 مشاهده)
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان
(1986 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
(1950 مشاهده)
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی
(1940 مشاهده)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش
(1929 مشاهده)
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش
(1927 مشاهده)
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا
(1897 مشاهده)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری
(1895 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمهای کبدی و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان
(1884 مشاهده)
بررسی مقایسهای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا
(1878 مشاهده)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی
(1867 مشاهده)
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش
(1848 مشاهده)
... آمار بیشتر
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5
(1757 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی
(1208 دریافت)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
(1171 دریافت)
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC
(1168 دریافت)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
(1149 دریافت)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ
(1126 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
(1103 دریافت)
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال
(1093 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
(1077 دریافت)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت
(1020 دریافت)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری
(993 دریافت)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
(982 دریافت)
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت
(975 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
(952 دریافت)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری
(934 دریافت)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی
(909 دریافت)
مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی بیوفیلم های سیانو باکتریها
(892 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری
(887 دریافت)
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان
(882 دریافت)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر
(879 دریافت)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
(875 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum
(830 دریافت)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز
(827 دریافت)
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکولهای خارجسلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی
(818 دریافت)
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها
(815 دریافت)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشترین بازدید را داشتهاند
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
4269 بازدید
)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات
(
3913 بازدید
)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات
(
3835 بازدید
)
داوری الکترونیک مقالات
(
3833 بازدید
)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید
(
3828 بازدید
)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
3700 بازدید
)
اعضای هیئت تحریریه
(
2888 بازدید
)
تماس با ما
(
2812 بازدید
)
رونمایی از شاخصهای جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی
(
2462 بازدید
)
DOR مقالات
(
2417 بازدید
)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی
(
2338 بازدید
)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
2320 بازدید
)
سایت قدیمی فصلنامه
(
2216 بازدید
)
اصول اخلاقی انتشار مقاله
(
2171 بازدید
)
قوانین و مقررات
(
2169 بازدید
)
خبر نشریه
(
2102 بازدید
)
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی
(
2078 بازدید
)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
(
2061 بازدید
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شدهاند
خوش آمدید
(
1 ارسال
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند
اعضای هیئت تحریریه
(
608 چاپ
)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
541 چاپ
)
DOR مقالات
(
534 چاپ
)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
534 چاپ
)
قوانین و مقررات
(
532 چاپ
)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات
(
520 چاپ
)
اصول اخلاقی انتشار مقاله
(
502 چاپ
)
تماس با ما
(
493 چاپ
)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید
(
486 چاپ
)
خبر نشریه
(
475 چاپ
)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات
(
471 چاپ
)
سایت قدیمی فصلنامه
(
470 چاپ
)
داوری الکترونیک مقالات
(
464 چاپ
)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
461 چاپ
)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
(
444 چاپ
)
... آمار بیشتر
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 92 queries by YEKTAWEB 4722