Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی



Volume 8, Number 4 (2023-3)


Evaluation of essential oil composition of dudiam melon and antimicrobial activity of essential oil and extract of that
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of different levels of Lactobacillus brevis on antioxidant capacity, hepatic enzymes activity, and hematological indices in rainbow trout
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of physicochemical and sensory properties of probiotic Chavil yogurt containing microencapsulated Lactobacillus acidophilus (PTCC 1643) with sodium alginate and Arabic gum
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Isolation and identification of xylanase-producing yeast, Pichia kudriavzevii used in the food industry
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Molecular study of probiotic effect on IutA gene in different strains of Escherichia coli separated from urinary tract infection
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of a mixture of native Iranian probiotics (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei and Lactobacillus holoticus) on liver tissue changes in male rats exposed to cadmium chloride
تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles