[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم (1467 مشاهده)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی (1409 مشاهده)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی (1303 مشاهده)
ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده (1289 مشاهده)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت (1234 مشاهده)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر (1232 مشاهده)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی (1210 مشاهده)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی (1209 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری (1171 مشاهده)
بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) (1101 مشاهده)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی (1019 مشاهده)
بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان (936 مشاهده)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ (894 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری (874 مشاهده)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری (854 مشاهده)
بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا (813 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره (805 مشاهده)
تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش (799 مشاهده)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی (799 مشاهده)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز (790 مشاهده)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum (737 مشاهده)
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 (729 مشاهده)
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه (726 مشاهده)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش (715 مشاهده)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی (708 مشاهده)
    ... آمار بیشتر
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 (452 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی (443 دریافت)
ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده (424 دریافت)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ (413 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی (404 دریافت)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی (388 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی (370 دریافت)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری (353 دریافت)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی (342 دریافت)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز (306 دریافت)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری (283 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره (265 دریافت)
بررسی هم‌افزایی نانوژل‌های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‌های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) (258 دریافت)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت (235 دریافت)
بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان (225 دریافت)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر (215 دریافت)
بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا (200 دریافت)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی (199 دریافت)
تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش (180 دریافت)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی (173 دریافت)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش (147 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum (145 دریافت)
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه (142 دریافت)
تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم (140 دریافت)
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی (124 دریافت)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 1743 بازدید)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 1445 بازدید)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید ( 1294 بازدید)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات ( 1261 بازدید)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ( 1254 بازدید)
داوری الکترونیک مقالات ( 1232 بازدید)
اعضای هیئت تحریریه ( 1174 بازدید)
تماس با ما ( 1029 بازدید)
سایت قدیمی فصلنامه ( 936 بازدید)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 927 بازدید)
اصول اخلاقی انتشار مقاله ( 898 بازدید)
قوانین و مقررات ( 892 بازدید)
DOR مقالات ( 885 بازدید)
خبر نشریه ( 838 بازدید)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱ ( 650 بازدید)
رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ( 431 بازدید)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 354 بازدید)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شده‌اند
خوش آمدید ( 1 ارسال)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
اعضای هیئت تحریریه ( 256 چاپ)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 233 چاپ)
قوانین و مقررات ( 227 چاپ)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید ( 222 چاپ)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 217 چاپ)
اصول اخلاقی انتشار مقاله ( 215 چاپ)
DOR مقالات ( 208 چاپ)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ( 203 چاپ)
تماس با ما ( 199 چاپ)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات ( 197 چاپ)
خبر نشریه ( 194 چاپ)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 192 چاپ)
داوری الکترونیک مقالات ( 189 چاپ)
سایت قدیمی فصلنامه ( 182 چاپ)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱ ( 153 چاپ)
کد بین المللی DOR مقالات ( 146 چاپ)
    ... آمار بیشتر

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 92 queries by YEKTAWEB 4645