Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Applied Microbiology in Food Industry
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 8, Number 1 (2022-6)
The effect of feeding encapsulated microalgae on intestinal microflora, blood anti-oxidant status, and meat quality of broiler chickens
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of viability of multilayer microcapsules of Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus Plantarum under gastric and intestinal simulation conditions
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Synergistic effect of vancomycin and interferon-gamma-loaded chitosan nanogels on TNF-α gene expression in methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) -infected mice
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antimicrobial effect of nisin extracted from Lactococcus lactis isolated from goat milk on some bacteria causing food spoilage
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of Thyme essential oil and chitosan as a natural preservative on the quality and antioxidant properties of French salad sauce
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of total phenols and flavonoids, antioxidant power, and antifungal effect of Mentha spicata essential oil against species causing strawberry’s rot
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles