[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعاملات میکروبیوتای دستگاه گوارش - رژیم غذایی مدیترانه‌ای در اختلال افسردگی اساسی: مطالعه مروری
عرفان سروش، الهه سال مه، اشکان حاج جعفری، سید اشکان دهقانی، سید داور سیادت *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مروری خطرات سلامتی ناشی از مصرف سرب و روش‌های کاهش آن در زنجیره غذایی
مریم بیاناتی، الهام خان نیری *، سارا سهراب وندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب
مرتضی مهاجری امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی نانوذرات اکسید روی پوشش دار شده با کیتوزان توسط سیانوباکتریوم Aliinostoc sp. در مقابل سلولهای سرطانی (Hep G-2)
بهاره نوروزی *، محمد جباری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست پروبیوتیک حاوی پودر چای سبز و قهوه سبز
هادی صابری بدر، محمد حسین موثق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر فاکتورهای دموگرافیک درطغیان های غذایی در استان سمنان
زهرا رجبی، مهدیه پورمرادیان، محمد مهدی سلطان دلال *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by