Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Applied Microbiology in Food Industry
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 9, Number 2 (2023-9)
Investigating the effect of probiotics mixture (Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus heloticus) on small intestine tissue infected with Escherichia coli bacteria in male rats
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of chitosan-based edible coating containing Dunaliella algae extract on the qualitative and microbial characteristics of Beluga Sturegeon (Huso huso) fillet during the storage period
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nanotechnology for Probiotic Delivery
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Identification of new effective genes in promoting Erythromycin resistance in Campylobacter jejuni by using bioinformatics tools
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antioxidant properties of pigments isolated from yeasts of food factories
بررسی خواص آنتیاکسیدانی رنگدانههای جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of partial substitution of NaCl by KCl on free fatty acids composition of jar cheese
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگیهای اسید چرب آزاد پنیر کوزه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles