You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش علیرضا شهاب لواسانی
*، کبری ربیعی، حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز پروین بیات، شیلا برنجی، لیلا ناطقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ شقایق کهنمویی، معظمه کردجزی
*، مهدی ذوالفقاری، محمد خضری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی
*، سارا کاوه، عاطفه سیددخت
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5 ملیحه هنرمند کاشی، نادر مصوری، میترا صالحی
*، ناهید مژگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue