[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
قوانین و مقررات
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
DOR مقالات
سایت قدیمی فصلنامه
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
برای داوران
راهنمای داوران
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
ISC
ماگیران
سیلیویکا
DOI
اطلاع رسانی علوم و فناوری
سامانه همانندیاب
ithenticate
برترینهای پایگاه
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم
(2364 مشاهده)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
(2202 مشاهده)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر
(2105 مشاهده)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
(2101 مشاهده)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
(2100 مشاهده)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت
(2089 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری
(2065 مشاهده)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
(1967 مشاهده)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
(1900 مشاهده)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
(1871 مشاهده)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری
(1772 مشاهده)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی
(1769 مشاهده)
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان
(1716 مشاهده)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ
(1708 مشاهده)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز
(1700 مشاهده)
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی
(1669 مشاهده)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
(1647 مشاهده)
بررسی مقایسهای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا
(1639 مشاهده)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری
(1624 مشاهده)
تاثیر اگزو پلیساکارید بتا گلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش
(1614 مشاهده)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش
(1611 مشاهده)
اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش
(1608 مشاهده)
بررسی ویژگیهای باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا
(1581 مشاهده)
تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی
(1581 مشاهده)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی
(1568 مشاهده)
... آمار بیشتر
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتیژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN5
(1534 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضدمیکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی
(1019 دریافت)
تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتیبیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ
(1000 دریافت)
مروری کوتاه بر اعتبارسنجی روش آنالیز با استفاده از تکنیک HPLC
(830 دریافت)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده
(806 دریافت)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی
(800 دریافت)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویههای مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری
(798 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
(770 دریافت)
مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت
(740 دریافت)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی
(735 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی
(728 دریافت)
بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز
(709 دریافت)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
(658 دریافت)
رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطهوری
(640 دریافت)
تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکولهای غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلولهای دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت
(633 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
(620 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصارههای هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان
(601 دریافت)
جداسازی، شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های محلی شهرستان بناب
(591 دریافت)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA)
(548 دریافت)
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار
(523 دریافت)
بررسی خصوصیات باکتریهای اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجانتی استان زنجان
(522 دریافت)
بررسی اثرات پوشش کیتوزان و نانو کیتوزان بر افزایش ماندگاری همبرگر تازه در دمای یخچال
(520 دریافت)
اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیبهای القایی استات سرب در بافت ریه موشهای صحرایی نر
(514 دریافت)
مروری کوتاه بر روش های اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در نمونه های غذایی
(506 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum
(484 دریافت)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشترین بازدید را داشتهاند
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
3711 بازدید
)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات
(
3226 بازدید
)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید
(
3193 بازدید
)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات
(
3177 بازدید
)
داوری الکترونیک مقالات
(
3134 بازدید
)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
3096 بازدید
)
تماس با ما
(
2304 بازدید
)
اعضای هیئت تحریریه
(
2300 بازدید
)
DOR مقالات
(
1881 بازدید
)
رونمایی از شاخصهای جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی
(
1848 بازدید
)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی
(
1830 بازدید
)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
1816 بازدید
)
سایت قدیمی فصلنامه
(
1742 بازدید
)
اصول اخلاقی انتشار مقاله
(
1738 بازدید
)
قوانین و مقررات
(
1717 بازدید
)
خبر نشریه
(
1614 بازدید
)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
(
1572 بازدید
)
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی
(
1521 بازدید
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شدهاند
خوش آمدید
(
1 ارسال
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند
اعضای هیئت تحریریه
(
504 چاپ
)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
467 چاپ
)
DOR مقالات
(
459 چاپ
)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
455 چاپ
)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات
(
448 چاپ
)
قوانین و مقررات
(
445 چاپ
)
اصول اخلاقی انتشار مقاله
(
428 چاپ
)
تماس با ما
(
418 چاپ
)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید
(
416 چاپ
)
سایت قدیمی فصلنامه
(
400 چاپ
)
خبر نشریه
(
394 چاپ
)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات
(
391 چاپ
)
داوری الکترونیک مقالات
(
387 چاپ
)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
386 چاپ
)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
(
371 چاپ
)
... آمار بیشتر
Persian site map -
English site map
- Created in 0.04 seconds with 91 queries by YEKTAWEB 4718