Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی



Volume 9, Number 1 (2023-8)


Evaluation of the effect of cold plasma on the shelf life of sour lemon
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physicochemical properties and lactic acid bacteria survival in watercress extract (Nasturtium officinale) functional beverage
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study effect of Lactobacillus casei-derived extracellular vesicles antibacterial and its application in increasing the quality of fish fillet
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Advances in plasma-activated water technology on foodborne pathogens: current applications and future trends
پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of biocontrol activity of essential oil, Thymus vulgaris, Eucalyptus camaldulensis, Lavandula angustifolia and Cuminum cyminum on growth of Fusarium oxysporu and Fusarium culmorum
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigating the physicochemical characteristics of synbiotic beverage enriched with extracts of millet, rye and alfalfa sprouts
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles