You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگیهای اسید چرب آزاد پنیر کوزه نفیسه محرابی، علیرضا شهاب لواسانی
*، آریا اشجع اردلان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی رنگدانههای جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی محدثه لاری پور
*، مینا شکری مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ژنهای موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهرهگیری از ابزار بیوانفورماتیکی مه لقا چراغی، نسترن اصغری مقدم
*، بی تا بخشی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیکها بابک صادقی، حسین قهرمانی، فریده محمد حسین زاده، هدا کشمیری نقاب
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیلهی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری یونس پیروززرین، زینب عبدالهی چِلّهبَری، سمانه خاکیآرانی، سید حمیدرضا هاشمی کوچکسرایی، سینا مؤلایی، مهدیس جمشیدی طهرانیان، زهرا لطیفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت رودهی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موشهای صحرایی نر ویستار سبا حسینی، زهرا کشتمند
*، سیده معصومه میر نوراللهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue