[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی مقایسه‌ای خاصیت ضدباکتریائی نانو ذرات نقره بیوسنتز شده توسط پوست سبز گردو برروی استرپتوکوکوس موتانس و سودوموناس آئروژینوزا
رویا پرآسا، یونس انزابی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات شیمیایی با استفاده از GC-MS و خاصیت ضدمیکروبی عصاره‌های هیدرواتانولی کدو حلوائی و برخی از گیاهان خانواده چلیپائیان
زهرا لطیفی، سعید عابدیان کناری *، علی اکبر مشایخ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات آدیپوکین ها و پروبیوتیک ها بر بیماری کبد چرب غیرالکلی
مهدیه جاگیروند، معصومه نژادعلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کو-میکروانکپسولاسیون آلژینات با پکتین بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس تحت شرایط شبیه سازی شده گوارش و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میکروکپسول های تولیدی
مریم تاج ابادی ابراهیمی *، فرشته ناظمی هرندی، تارا میرزائی، زهرا زیاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده‌مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در ماست فراسودمند حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی
مبینا روزبهانی، مرجانه صداقتی *، بابک کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسائی سویه جدید استوباکتر اوکیناونسیس از شلیل ایرانی مقاوم به دما و غلظت بالای اتانول مناسب برای تولید سرکه شلیل
کیوان بهشتی مآل *، نوشین شفیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by