You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر مخلوط پروبیوتیکهای بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موشهای صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم آرزو کهن، زهرا کشتمند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویههای مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری مونا محمد علیها، رودابه بهزادی اندوهجردی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی هدی سلمانیزاده، کیوان بهشتی مآل
*، هاشم نیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیمآلژینات و صمغ عربی سید سعید سخاوتیزاده
*، انیسه ایزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمهای کبدی و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان آزاده نیازی، مهدی شمسایی مهرگان
*، هومن رجبی اسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن منیژه چکنه، اکرم شریفی
*، آرمینه روشن پژوه، علیرضا متولی زاده کاخکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue