You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
استراتژیهایی برای مقابله با باکتریهای مقاوم شده به آنتیبیوتیکها و راهکارهایی برای کاهش استفاده از آنتیبیوتیکها در صنعت غذا الهه لایق قدردان، عباس عابدفر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش میکروبیوتای روده و آدیپوسیتوکین ها در دیابت معصومه نژادعلی
*، الهام قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سینبیوتیک بهارنارنج بر پایه تراوه(آب پنیر) ابراهیم مصلحی راد، اکرم شریفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره های اتانولی و متانولی گیاه زوفا بر باکتری های جدا شده از عفونت های ادراری و پوستی فاطمه نورایی
*، احسان نظیفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل بیوانفورماتیکی ساختار زیرواحد 2S اسپایک پروتئین ویروس سارس کووید ۲: تأثیر جهشها بر حدت و شدت بیماریزایی و بررسی نقش بالقوه پروبیوتیک ها میثم اکرمی، مریم تاج ابادی ابراهیمی، خسرو آقائی پور کلیانی
*، اشرف محمدی، نکیسا ضرابی اهرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل واکسنهای نوترکیب ایرانی مبتنی بر زیر واحد S2 کروناویروس سندرم حاد تنفسی 2 و پتانسیل پروبیوتیکها در تقویت ایمنیزایی آنها میثم اکرمی، خسرو آقائی پور کلیانی
*، مریم تاج آبادی ابراهیمی، اشرف محمدی، نکیسا ضرابی اهرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثردرمانی باکتری های پروبیوتیک (باکتریهای اسید لاکتیک) در شیر شتر مهناز محمدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های کیفی پنیرسفیدآب نمکی حاوی سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس رهام جلالوند، علیرضا شهاب لواسانی
*، نازنین زند، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرسویه پروبیوتیک انترکوکوس فاسیوم بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی ماست هم زده کم چرب حاوی بتاگلوکان سیمین دخت پورکلانتر، علیرضا شهاب لواسانی
*، سلمان طاهری، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue