[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: دوره 11، شماره 2 - ( تابستان 1404 ) ::
جلد 11 شماره 2 صفحات 119-104 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثردرمانی باکتری های پروبیوتیک (باکتری‌های اسید لاکتیک) در شیر شتر
مهناز محمدی*
استادیار گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه ، دانشگاه آزاد اسلامی، اسلامشهر
چکیده:  
مقاله حاضر به بررسی اثردرمانی باکتری های پروبیوتیک (باکتری‌های اسید لاکتیک) در شیر شتر می پردازد. پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌های دستگاه ادراری تناسلی ، بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های گوارشی ، نقش دارند. شیر شتر سرشار از ترکیبات زیست فعال از جمله لاکتوفرین، لیزوزیم و پپتیدهای مختلف است که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی و ضدسرطانی ، کاهش عدم تحمل لاکتوز ، کاهش فشار خون ،کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی و افزایش فراهمی زیستی مواد مغذی از خود نشان می دهند. فعالیت آنتی اکسیدانی شیر شتر را می‌توان به محتوای بالای ویتامین C و پروتئین‌های خاص آن نسبت داد که گونه‌های فعال اکسیژن  را کاهش می‌دهند و در نتیجه از سلول‌ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کنند. این مقاله به طور دقیق مزایای استفاده از شیر شتر را بیان می نماید،  تا بتوان در پیشگیری ، کنترل و درمان بیماری ‌ها موثر باشد.
 
واژه‌های کلیدی: پروبیوتیک‌ها، شیر شتر، فعالیت آنتی اکسیدانی، مکمل‌های غذایی
متن کامل [PDF 486 kb]      
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: میکروبیولوژی کاربردی در محصولات دام، طیور و آبزیان


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohammadi M. Studying the therapeutic effect of probiotic bacteria (lactic acid bacteria) in camel milk. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 2025; 11 (2) :104-119
URL: http://amfi.ir/article-1-153-fa.html

محمدی مهناز. بررسی اثردرمانی باکتری های پروبیوتیک (باکتری‌های اسید لاکتیک) در شیر شتر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1404; 11 (2) :104-119

URL: http://amfi.ir/article-1-153-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 2 - ( تابستان 1404 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4718