You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانههای ارزن، چاودار و یونجه محسن محمدی، لیلا نوری
*، امیرمحمد مرتضویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایههای قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum اکبر جاهدی، ناصر صفایی
*، ابراهیم محمدی گل تپه، جلال غلام نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشرفتهای فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژنهای غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده نرجس بصیری، مهدی زارعی، محمد کارگر
*، فرشید کفیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکولهای خارجسلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی نسرین تجدد، لاله رومیانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره لیلا مظفری، اکرم شریفی
*، آتوسا فرخ
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش نغمه هلالی، سید احمد شهیدی، علیرضا شهاب لواسانی
*، محمود حبیبیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue