[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 4 - ( فصلنامه زمستان 1401 1401 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم 1
[English Abstract] آرزو کهن ، زهرا کشتمند*
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری 2
[English Abstract] مونا محمد علیها ، رودابه بهزادی اندوهجردی*
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی 3
[English Abstract] هدی سلمانی‌زاده ، کیوان بهشتی مآل* ، هاشم نیری
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC 1643 ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی 4
[English Abstract] سید سعید سخاوتی‌زاده* ، انیسه ایزدی
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان 5
[English Abstract] آزاده نیازی ، مهدی شمسایی مهرگان* ، هومن رجبی اسلامی
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن 6
[English Abstract] منیژه چکنه ، اکرم شریفی* ، آرمینه روشن پژوه ، علیرضا متولی زاده کاخکی
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4660