[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 9، شماره 4 - ( زمستان 1402 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت ص. 19-1
[English Abstract] بهاره نوروزی* ، ندا فرهودی ، سوگل قارونی فرد
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش ص. 32-20
[English Abstract] سعید صدقی ، زهرا کشتمند* ، سیده معصومه میرنوراللهی
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز ص. 44-33
[English Abstract] المیرا تیزجنگ ، حدیث متشفی ، ابراهیم باباپور*
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید ص. 57-45
[English Abstract] محمد فاقعی شهربابکی ، علیرضا شهاب لواسانی* ، نازنین زند ، لیلا ناطقی ، محمدرضا اسحاقی
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4652