[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: بایگانی بخش راهنمای نگارش مقاله: ::
| جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 4 | تعداد کل بازدید های مطالب: 5,598 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ
:: زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات - 1401/4/5 -
:: داوری الکترونیک مقالات - 1401/4/5 -
:: فراخوان و نحوه نگارش مقالات - 1401/4/5 -
:: برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید - 1401/4/5 -
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4652