[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/5 | 

نرخ پذیرش مقالات : ۸۰%

بازه زمانی فرآیند داوری: 

کلیه مقالات ارسالی از طریق وب سایت نشریه پذیرفته شده و پس از طرح در هیئت تحریریه ظرف مدت یک هفته پذیرش اولیه و یا عدم پذیرش به اطلاع نویسندگان خواهد رسید. پس از آن مقالات پذیرفته شده در گروه دبیران تعیین داور شده و بر حسب موضوع برای ۲-۳ داور از طریق سایت نشریه ارسال میگردد. ظرف مدت ۴-۸ هفته نتایج داوری مبنی بر عدم پذیرش نهایی، پذیرش نهایی مقاله و یا نیاز به بازبینی از طریق سایت و پست الکترونیک به نویسندگان اعلام می گردد. در صورت پذیرش مبلغ تعیین شده توسط کمیسیون نشریات علمی (۵۰۰ هزار تومان) جهت انتشار مقاله بصورت واریز بحساب دریافت و مقاله در نوبت انتشار قرار میگیرد. 

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 1183 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4645