[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: فراخوان و نحوه نگارش مقالات ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/5 | 

راهنمای شرایط پذیرش مقاله

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی با هدف انتشار آخرین نتایج علمی محققان گرامی، هر فصل به چاپ می‌رسد. لازم به ذکر است که به‌ منظور ارتقای سطح علمی، تنها مقالاتی در این مجله به چاپ می‌رسند که مبتنی بر کار تحقیقاتی نویسندگان بوده و علاوه بر رعایت اصول نگارش علمی، اصول فصاحت و بلاغت در آن رعایت شود. لازم به ذکر است که مسئولیت حفظ حقوق دیگر مؤلفان به عهده نویسندۀ مسئول است و تمامی مکاتبات با وی صورت می‌گیرد.

مقاله دریافتی، تنها در صورت رعایت دستورالعمل‌های نگارشی برای داوران ارسال خواهد شد. نویسنده مسئول می‌بایست در صورت نیاز اصلاحات موردنظر داوران را حداکثر ظرف دوهفته اعمال و مقالۀ بازنویسی شده را به دفتر فصلنامه ارسال نماید. عدم ارسال مقاله در مهلت مذکور به‌منزله انصراف مؤلف/مؤلفان از چاپ مقاله تلقی خواهد شد.

در صورت تائید، مقاله پذیرش‌ شده و در نوبت چاپ قرار می‌گیرد.

مقاله، نخست در هیئت تحریریه بررسی و ارزیابی می‌شود و در صورت داشتن شرایط لازم، برای داوران ارسال می‌گردد. پس از وصول دیدگاه‌های داوران نتایج و امتیازات کسب‌ شده در هیئت تحریریه مطرح می‌شود و در صورت کسب امتیازات کافی و پذیرش آن، در نوبت چاپ قرار می‌گیرد.

هزینه پذیرش و انتشار مقاله:

براساس بند ۱-۱ ماده ۳  آیین نامه تعیین هزینه پردازش مقاله در نشریات علمی دسترسی باز به شماره ابلاغ ۱۶۲۲۲۹ مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۱ وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۵ هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند،  هزینه پردازش مقالات در سال ۱۴۰۱ در صورت پذیرش نهایی مقاله مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ هزار تومان جهت فرآیند بررسی، داوری، ویراستاری نهایی و هزینه های انتشار مقاله پذیرش شده دریافت می گردد.

لذا خواهشمند است پس از بارگذاری مقاله تصویر فیش واریزی خود را به همراه تعهد نامه امضا شده نویسندگان  و ایمیل تمامی نویسندگان به ایمیل انجمن ارسال فرمایید.

حساب انجمن:  بانک تجارت، شماره حساب   ۱۲۳۱۱۲۲۰۲ و یا شماره شبا  IR۴۳۰۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱۲۳۱۱۲۲۰۲ به نام انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
 

 

anjoman.probioticgmail.com

محقق گرانقدر به‌ منظور تسریع در روند چاپ، خواهشمند است  لطفاً دستورالعمل نگارش مقاله را به‌ دقت مطالعه نموده و سپس مقاله خود را بر این اساس تهیه و به دفتر محله ارسال نمایید. 

تذکر: لطفاً پس از تکمیل مقاله، فایل Word مربوطه را به‌ فرمت جدید ۲۰۱۳ ذخیره نموده و ارسال کنید.

بخش­های مختلف مقاله

مقاله ارسال‌شده باید به ترتیب دارای بخش‌های زیر باشد

صفحه اول

-   عنوان مقاله

-   اسامی نویسندگان

-   آدرس نویسندگان

-   چکیده فارسی

-   کلمات کلیدی

 

صفحه دوم به بعد

-   مقدمه

-   مواد و روش‌ها

-   نتایج

-   بحث و نتیجه‌گیری

-   تشکر و قدردانی

-   منابع

صفحه آخر به انگلیسی شامل

-   عنوان مقاله

-   اسامی نویسندگان

-   آدرس نویسندگان

-   چکیده فارسی

-   کلمات کلیدی

در ادامه به جزئیات موردنیاز برای هر بخش اشاره‌شده است:

عنوان

عنوان مقاله در بالای صفحه به‌صورت وسط‌چین با فونت‌های زیر نوشته شود:

English: ۱۲ Bold Times New Roman

فارسی: ۱۴ Bold B Zar

اسامی نویسندگان

اسامی نویسندگان به ترتیب و به‌صورت وسط‌چین با فونت ۱۲ B Zarنوشته شود. لازم به ذکر است که تنها اسم نویسنده مسئول به‌صورت ۱۲ Bold B Zarنوشته‌ شده و زیر آن نیز با خط مشخص گردد.

آدرس نویسندگان

نویسندگان باید به ترتیب استفاده شماره‌ گذاری شده و بر همین اساس نیز آدرس کامل آن‌ها به‌ صورت وسط‌چین و با فونت ۱۲ B Zarو یا ۱۰ Times new Roman نوشته شود. در آدرس نویسندگان باید درجه علمی، نشانی محل کار(نام دانشگاه، دانشکده، گروه، شهر و استان) و پست الکترونیک ذکر شود.

چکیده فارسی

چکیده مقاله باید حداقل ۱۵۰ و حداکثر ۲۵۰ کلمه بوده و تنها در یک پاراگراف تنظیم گردد. چکیده باید با فونت ۱۲ B Zar برای فارسی و ۱۰ Times new Roman برای انگلیسی و به‌ صورت Justified نوشته شود. در چکیده از مخفف لاتین استفاده نشود.

واژگان کلیدی

باید حداقل ۳ و با فونت ۱۲ B Zarو یا ۱۰ Times new Roman و به ترتیب حروف الفبا نوشته شود.

 

بخش‌های مختلف مقاله:

مقدمه

مواد و روش‌ها

نتایج

بحث و نتیجه‌گیری

 

مقدمه

مقدمه باید شامل بیان مسئله، پیشینه، اهداف، ضرورت و اهمیت، پرسش­ها یا فرضیه­های پژوهش بوده و با فونت ۱۲ B Zar برای فارسی و ۱۰ Times new roman برای انگلیسی و به صورت Justified نوشته شود.

 

مواد و روش‌ها

این بخش شامل تمامی مواد و روش‌های به کار گرفته در تحقیق است که باید به‌ صورت دقیق و با ذکر منبع آورده شود. مواد و روش‌ها نیز باید و  با فونت ۱۲ B Zar برای فارسی و ۱۰ Times new roman برای انگلیسی و به صورت Justified نوشته شود.

 

نتایج

این بخش باید شامل ویژگی‌­های جمعیت شناختی و گزارش یافته­های آماری باشد. جدول­‌ها و نمودارها و توضیحات زیر آن‌ها به­ شیوه­ای ارائه شود که امکان تحلیل یافته‌­ها توسط خواننده مقاله وجود داشته باشد. نتایج نیز همانند قبل باید با فونت ۱۲ B Zar برای فارسی و ۱۰ Times new roman برای انگلیسی و به صورت Justified نوشته شود.

برای نمودارها باید از عنوان شکل (در زیر نمودار) استفاده شود. همچنین فایل اصلی نمودار در مقاله قرار گیرد و برای امکان ویرایش ظاهری و حفظ کیفیت از قرار دادن عکس نمودار در مقاله تا حد امکان خودداری شود. اعداد و عنوان منجنی ها (Legends) باید فارسی باشد.

 

تبصره:جداول و اشکال باید به ترتیب استفاده در متن شماره‌گذاری و آورده شده و عنوان آن‌ها باید گویا باشد. عناوین جداول و اشکال باید به‌صورت وسط‌چین و با فونت ۱۰ Bold B Zar و ۸ Bold Times new Roman نوشته شود. عنوان شکل باید در زیر شکل و عنوان جدول باید در بالای آن آورده شود. عناوین ستون و ردیف در جداول با همان فرمت عنوان جدول اما داده‌های درون جدول نباید bold باشند.

بحث و نتیجه‌گیری

بحث باید در ارتباط با نتایج حاصله و بر پایه اهداف پژوهش باشد. نتایج باید با نتایج پیشین و با سایر مقالات مقایسه شود. سپس در انتها جمع­بندی و راه­کارهایی برای حل مشکلات مربوط به حیطه پژوهش و نتیجه­‌گیری کاربردی ارائه شود. این بخش نیز باید  با فونت ۱۲ B Zar برای فارسی و ۱۰ Times new roman برای انگلیسی و به صورت Justified نوشته شود.

 

تشکر  قدردانی

در صورت نیاز در انتهای مقاله تشکر و قدردانی آورده شود. این بخش نیز باید  با فونت ۱۲ B Zar برای فارسی و ۱۰ Times new roman برای انگلیسی و به صورت Justified نوشته شود.

 

 

منابع

تذکر ضروری: تمامی منابع بایدبا استفاده از نرم‌افزار End Note  و به شیوه Vancouver نوشته شوند، برای اطمینان از صحت ساختار، می‌توان از طریق مقایسه با ارجاع به روش Vancouver در قسمت Cite که در زیر مقالات یافته شده در جستجوی گوگل علمی قرار می‌گیرد استفاده کرد. دقت کنید که اسامی نویسنده‌گان مقاله باید کامل نوشته شوند (نام تمامی نویسنده‌ها کامل باشد و با حروف اختصاری نباشد). 

در منابع باید اسامی تمامی محققین و دانشمندان آورده شود و عنوان کتاب، دوره، عنوان مجله نیز به‌ صورت کامل آورده شود .

مثال:

·   Ciamei A, Cestari V, Castellano C. Strain-dependent interactions between MK-۸۰۱ and cocaine on retention of C۵۷BL/۶ and DBA/۲ mice tested in a one-trial inhibitory avoidance task: involvement of dopaminergic mechanisms. Neurobiology of learning and memory. ۲۰۰۰;۷۳(۲):۱۸۸.

چکیده انگلیسی

در این بخش نام مقاله، نویسندگان، آدرس نویسندگان، چکیده و کلمات کلیدی دقیقاً منطبق با بخش فارسی آورده شود.

نکات مهم

-  تمامی تیترها و عناوین مورداستفاده در مقاله باید به‌صورت Bold نگاشته شود.

-  تا حد امکان از استفاده از واژگان خارجی اجتناب شده و از واژه معادل فارسی استفاده شود. به هنگام استفاده از واژگان تخصصی و اسامی دانشمندان، نیاز است که معادل انگلیسی در پاورقی همان صفحه آورده شود.

-  اسامی جنس و گونه باید به‌صورت فارسی و به‌صورت Italic نوشته‌شده و نام انگلیسی آن‌ها در پاورقی آورده شود (فقط این اسامی باید ایتالیک باشند).

-  تمام پانویس­‌ها در همان صفحه آورده شود و در هر صفحه از شماره ۱ آغاز گردد، تمام اسامی (اعم از اسامی نویسنده یا نام علمی سویه ها) در پانویس باید کامل نوشته شوند. (نام اول و نام خاونوادگی/نام سرده و نام سویه).

-   تمام ویرگول­‌ها، نقطه­‌ها و علائم نگارشی بلافاصله پس از کلمات بیاید و بعد ازآن یک‌ فاصله ایجاد شود، نه برعکس. یعنی نقطه (.)، نقطه‌ویرگول (؛) و ویرگول (،) به کلمه قبل چسبیده و از کلمه بعدی یک‌ فاصله داشته باشد.

-   الزاما تمام علایم باید از کلمات قبل از خود فاصله بگیرند، همچنین حروف انگلیسی؛ در مثال‌های زیر فاصله مد نظر بیشتر شده

رفته است   (۱)

محیط کشت   MRS Agar

الایزا    ریدر 

 

          بسایر مهم

          در تمامی موارد جداسازی، اعم از جداسازی لغات فارسی، لاتین، اعداد، کد و نام تجاری لاتین، همیشه از ویرگول و فاصله (space) فارسی استفاده کنید.

-   نیم‌­فاصله­‌ها در تمام موارد زیر رعایت شود (برای درج نیم­فاصله از گرفتن هم‌زمان کلید Ctrl  و Shift و کلید ۲ در بالای صفحه کلید استفاده کنید:

افعال مضارع، مثلاً: می‌ شود (غلط)/ می­‌شود (صحیح) است.

کلمات جمع با "ها"، مثلا: ویژگیها و ویژگی ها (غلط)/ ویژگی‌ها (صحیح)

کلمات دوقسمتی، مثلا: تغذیه ای و صورت بندی (غلط)/ تغذیه‌ای، صورت‌بندی (صحیح)

و...، در صورت استفاده از ویراستیار جهت تصحیح گرامری (توصیه نمی‌شود)، قبل از اعمال تغییر دقت کنید تا اصلاح معقول و صحیح باشد، مثلا مورد زیر در استفاده از ویراستیار "مشاهده می‌شود":

مشاهده می شود ----> مشاهده‌می‌شود (غلط)

-  تمامی اعداد به­ کار­ رفته در متن فارسی باشد. همچنین دقت شودکه در مواردی کهعدد فارسی در کنار واحد لاتین قرار می‌گیرد، عدد باید با فونت و اندازه فارسی نوشته شود، یعنی دو سایز بزرگتر.

-  واحدهای به‌ کار رفته باید و علامت اختصاری و به زبان انگلیسی و در سمت راست اعداد باشد.

-   برای مثال، برای ذکر دما، از علامت اختصاری درجه استفاده شود، علامت oC در سمت راست استفاده شود، علامت درجه (زبان صفحه کلید باید انگلیسی باشد) از قسمت Symbol و بعد حرف C بزرگ وارد شود، برای دقیقه از min و برای گزارش بازه‌های زمانی مورد آزمایش با واحد ساعت از h و به جای ثانیه از S بزرگ استفاده شود. واحدهای کسری مثل میکروگرم در لیتر µg/L را به همان شکل کسری نشان داده شود.

دور دقیقه: rpm

مولار: M

لیتر: L

نرمال (غلظت): N

 

هنگام نوشتن واحد دقت شود، باید قبل از نوشتن عدد، زبان صفحه کلید را انگلیسی کنید، واحد را نوشته، سپس مجددا زبان را فارسی کرده و عدد را تایپ کنید. به هیچ عنوان هیچ بخشی از واحد را (مثلا علامت درجه یا خط کسری) فارسی ننویسد. اما تمام فاصله گذاری­ ها باید فارسی باشند.

 

-   بین دو رفرنس "و" باشد، وقتی بیش از دو رفرنس هست فقط بین دو رفرنس آخر "و" باشد، بین رفرنس های قبل کاما باد، وقتی بیش از دو رفرنس پشت سرهم باشند از "-" استفاده کنید (مثلا به جای ۱، ۲ و ۳ نوشته شود ۳-۱، دقت کنید که عدد کوچکتر سمت چپ نوشده می شود.)

-   در متن فارسی از علامت درصد استفاده نشود و به جای آن کلمه درصد به کار رود.

-   در صورت ارجاع مقالات به تحقیقات و مقالات دیگر، ذکر نام نویسندگان به‌صورت فارسی در متن اصلی الزامی است و سال تحقیق آن‌ها در پرانتز آورده شود.  همچنین اسامی انگلیسی آن‌ها به‌صورت پاورقی در همان صفحه درج شود. این مورد برای بخش بحث صادق است و در بخش‌های مقدمه و روش‌ها باید از ذکر نام و سال مرجع خودداری نموده و جمله با ساختار مجهول نوشته شود و در انتها رفرنس دهی انجام گیرد تا اطلاعات مرجع در دسترس خواننده باشد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 1143 بار   |   دفعات چاپ: 188 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4645