[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مروری بر حسگرهای زیستی و شناساگرهای شیمیایی بر نظارت کیفی و ایمنی گوشت
بهاره نوروزی *، ندا فرهودی، سوگل قارونی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات مخلوط لاکتوباسیلوسی پروبیوتیک بر بافت بیضه آلوده به باکتری اشرشیاکلی درموش
سعید صدقی، زهرا کشتمند *، سیده معصومه میرنوراللهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی قدرت آنتی‌باکتریال پست‌بیوتیک باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز
المیرا تیزجنگ، حدیث متشفی، ابراهیم باباپور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ریزساختاری فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس شوید
محمد فاقعی شهربابکی، علیرضا شهاب لواسانی *، نازنین زند، لیلا ناطقی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیراستفاده ازعصاره یونجه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب
محمود کهنه پوشی، الهام آزادفر *، تورج مهدی زاده، دبیر شریفی، نگار پیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر خصوصیات اتصالی کامبوچا به توکسین‌ها‌
حورا دادگستر، شهرزاد صادقی امجد، محدثه لاری پور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by