You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن محمد جواد شکوری، علیرضا شهاب لواسانی
*، عطیه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر معضل مقاومت به آنتی بیوتیک و روش های حذف آنتی بیوتیک محمدرضا جلالی سروستانی، مهناز قمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصد های متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو شیدا نادمی، علیرضا شهاب لواسانی
*، عادل میرمجیدی هشتجین، لیلا ناطقی، شیلا برنجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی شیوع ژن های بتالاکتاماز طیف گسترده TEM، SHV و CTX-M در سویه های E.coli جدا شده از نمونه های بالینی بیماران بستری در تهران به روش PCR پدرام ح حیدری
*، راضیه تارقلیزاده مرزرود
چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پنیر ریکوتا سین بیوتیک حاوی اینولین و کلرور کلسیم مرجانه صداقتی
*، ریحانه کاوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر مخلوط پست بیوتیک بر شاخصهای بیوشیمیایی مغز در موش صحرایی آلوده به عفونت سالمونلا تیفی موریوم زهرا کشتمند
*، لیلا راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea در مقابله با ویروس آنفولانزا و بیان ژن اینترلوکین -1 (IL-1β) در موشهای BALB/c سپیده تقی لو، مریم عباسی
*، بهزاد همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue