You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، بهعنوان نگهدارندههای طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی فرشته سالمی، لیلا ناطقی
*، شیلا برنجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی هما خراسانی، نادیا کاظمی پور
*، سید منصور میبدی، سید محمد رضا خوشرو، محمد مهدی متقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی همافزایی نانوژلهای کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موشهای آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) سحر ارکیا، جواد آراسته
*، اردشیر حسامپور، علی اسرافیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی زندهمانی میکروکپسولهای چند لایه سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیهسازی شده معده و روده افسانه چهرهآرا ضیابری، فاطمه تابنده، مریم اوتادی
*، افشار علیحسینی، علی پرتوینیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی متین شکوری، حسنا حاجاتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue