[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 9، شماره 1 - ( فصلنامه بهار 1402 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه 1
[English Abstract] محسن محمدی ، لیلا نوری* ، امیرمحمد مرتضویان
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum 2
[English Abstract] اکبر جاهدی ، ناصر صفایی* ، ابراهیم محمدی گل تپه ، جلال غلام نژاد
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده 3
[English Abstract] نرجس بصیری ، مهدی زارعی ، محمد کارگر* ، فرشید کفیل زاده
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی 4
[English Abstract] نسرین تجدد ، لاله رومیانی*
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره 5
[English Abstract] لیلا مظفری ، اکرم شریفی* ، آتوسا فرخ
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش 6
[English Abstract] نغمه هلالی ، سید احمد شهیدی ، علیرضا شهاب لواسانی* ، محمود حبیبیان
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4660