[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 11، شماره 2 - ( تابستان 1404 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML استراتژی‌هایی برای مقابله با باکتری‌های مقاوم شده به آنتی‌بیوتیک‌ها و راهکارهایی برای کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در صنعت غذا ص. 15-1
[English Abstract] الهه لایق قدردان ، عباس عابدفر*
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
XML نقش میکروبیوتای روده و آدیپوسیتوکین ها در دیابت ص. 31-16
[English Abstract] معصومه نژادعلی* ، الهام قربانی
چکیده   |   متن کامل (PDF)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4714