[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 3453 بازدید)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات ( 2952 بازدید)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید ( 2916 بازدید)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ( 2881 بازدید)
داوری الکترونیک مقالات ( 2855 بازدید)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 2842 بازدید)
تماس با ما ( 2164 بازدید)
اعضای هیئت تحریریه ( 2140 بازدید)
DOR مقالات ( 1709 بازدید)
رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ( 1673 بازدید)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 1670 بازدید)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 1652 بازدید)
سایت قدیمی فصلنامه ( 1603 بازدید)
اصول اخلاقی انتشار مقاله ( 1575 بازدید)
قوانین و مقررات ( 1566 بازدید)
خبر نشریه ( 1459 بازدید)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱ ( 1420 بازدید)
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی ( 1329 بازدید)
دومین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی ( 716 بازدید)
آمار پایان نامه و رساله ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ( 591 بازدید)
کد بین المللی DOR مقالات ( 462 بازدید)
فرم تعهد نویسندگان ( 88 بازدید)
سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان ( 83 بازدید)
فرم تعهد نویسندگان ( 62 بازدید)
خوش آمدید ( 1 بازدید)

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 4714