[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان ::
 | تاریخ ارسال: 1404/4/10 | 

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

Iranian Probiotics and Functional Foods Society

 
:: سی و نهمین جشنواره بین الملی خوارزمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۳/۱۷ | 
سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان
به اطلاع تمامی علاقه مندان شرکت در سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان می رساند، ثبت نام این دوره از جشنواره آغاز شده است و مهلت ثبت نام در جشنواره جوان تا پایان تیر ماه و ثبت نام در جشنواره بین المللی (بخش داخلی) تا پایان مرداد ماه سال جاری می‌باشد(غیرقابل تمدید). زمینه های علمی مورد پذیرش شامل فناوری‌های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری‌نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک، مهندسی مخابرات و هوش مصنوعی است.

متقاضیان شرکت در سی و نهمین دوره جشنواره بین المللی  و بیست و هفتمین جشنواره جوان خوارزمی می توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره های خوارزمی www.khwarizmi.ir  قسمت سامانه جامع جشنواره های خوارزمی اقدام به ثبت نام نمایند.
>
:: روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۳/۱۷ | 
روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵: پروبیوتیک‌ها و نقش آن‌ها در ایمنی و سلامت غذا 

 
روز جهانی ایمنی مواد غذایی یادآوری می‌کند که ایمنی غذا یک مسئولیت مشترک است. پروبیوتیک‌ها به‌عنوان بخشی از این تلاش جهانی، نه‌تنها به بهبود سلامت ما کمک می‌کنند، بلکه در حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی نقش مهمی دارند. با انتخاب آگاهانه و حمایت از روش‌های تولید ایمن، می‌توانیم به جهانی سالم‌تر و پایدارتر کمک کنیم. بیایید در این روز، قدمی برای ایمنی غذا و سلامت خود برداریم!
 

 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4714