[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: خوش آمدید ::

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

 
:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 9، شماره 2 - ( تابستان 1402 ) ::
:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
کمیسیون انجمن‌های علمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نشستی را در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید.

 هفته پژوهش و فناوری با شعار "پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم" از ۱۹ تا ۲۵ آذر برگزار می‌شود.

به همین مناسبت و با هدف بهبود فعالیت انجمن‌ها، کمیسیون انجمن‌های علمی نشستی را درخصوص"رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی" و "شیوه نامه اصلاحی اجرایی آیین نامه نحوه تشکیل و شرح وظایف کمیسیون انجمن های علمی ایران" در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید.

>
:: گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران گزارش خود را در خصوص گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی سال ۱۴۰۱/۱۴۰۲ منتشر نمود
>
:: فرم تعهد نویسندگان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/8 | 
برای دانلود فرم تعهد نویسندگان و فرم تعارض و منافع لطفا کلیک کنید.
>
:: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ::

میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
ISSN E_ISSN
۲۴۷۶۳۴۰۳ ۲۴۷۶۳۱۴۳
  • نشریه: میکروبیولوژی کابردی در صنایع غذایی
  • ناشر: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
  • منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.
  • نوع دسترسی: دسترسی به مقالات این نشریه به صورت دسترسی باز می‌باشد.
  • رتبه علمی: براساس آخرین ارزیابی سال ۱۳۹۴ از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشریه موفق به کسب رتبه «علمی- پژوهشی» شده است.
  • میانگین ضریب تأثیر نشریه: در سال ۱۳۹۹ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)ا۰.۰۶۶ و کیفیت در رشته ایمنی شناسی و میکروب شناسی (Q۳), علوم کشاورزی و زیست شناختی (Q۴) می‌باشد.
  • انواع مقالات قابل انتشار در نشریه: مقالۀ کامل پژوهشی
  • مدت زمان فرایند داوری مقالات ۱/۵ الی ۲ ماه می‌باشد.
  • داوری الکترونیکی مقالات این نشریه بدون نام و توسط حداقل ۲ داور صورت می‌پذیرد (داوری دو سو کور).
  • در راستای ارتقاء کیفیت و به‌منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرم‌افزار «همانندجو و همیاب» برای مقالات فارسی و از نرم‌افزار «iThenticate» برای چکیده انگلیسی استفاده می‌شود.
>
فراخوان پذیرش مقاله
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 210337
بازدید 24 ساعت قبل: 140
::
SID
::
ISSN
::
پرتال نشریات علمی
::
سامانه همانندجو
::
Academic Web Tools
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4642