[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
:: خوش آمدید ::

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

 
:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 8، شماره 4 - ( فصلنامه زمستان 1401 1401 ) ::
:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: فرم تعهد نویسندگان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/8 | 
برای دانلود فرم تعهد نویسندگان و فرم تعارض و منافع لطفا کلیک کنید.
>
:: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ::

میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
ISSN E_ISSN
۲۴۷۶۳۴۰۳ ۲۴۷۶۳۱۴۳
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 116468
بازدید 24 ساعت قبل: 199
::
Academic Web Tools
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4570