[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
اعضای هیئت تحریریه ( 398 چاپ)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 355 چاپ)
نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 344 چاپ)
قوانین و مقررات ( 342 چاپ)
DOR مقالات ( 338 چاپ)
فراخوان و نحوه نگارش مقالات ( 336 چاپ)
تماس با ما ( 323 چاپ)
اصول اخلاقی انتشار مقاله ( 323 چاپ)
برای دریافت فایل چگونگی تنظیم فرمت مقاله کلیک نمایید ( 319 چاپ)
سایت قدیمی فصلنامه ( 301 چاپ)
زمان فرآیند داوری و نرخ پذیرش مقالات ( 292 چاپ)
خبر نشریه ( 292 چاپ)
داوری الکترونیک مقالات ( 288 چاپ)
فراخوان فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 284 چاپ)
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱ ( 264 چاپ)
کد بین المللی DOR مقالات ( 243 چاپ)
رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ( 161 چاپ)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 160 چاپ)
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی ( 129 چاپ)
آمار پایان نامه و رساله ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ( 95 چاپ)
دومین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی ( 88 چاپ)
خوش آمدید ( 1 چاپ)

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 69 queries by YEKTAWEB 4710