[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1403 ) ::
جلد 10 شماره 3 صفحات 11-1 برگشت به فهرست نسخه ها
انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن
محمد جواد شکوری ، علیرضا شهاب لواسانی* ، عطیه حبیبی
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین -پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.
چکیده:  
انتروکوکسی‌ها به‌عنوان پرتکرارترین سویه باکتریایی در فرآورده‌های لبنی و سایر محصولات غذایی موجود می‌باشد. اگرچه آن‌ها تعدادی از ویژگی‌های تکنولوژیکی مانند تولید باکتریوسین، ویژگی‌های پروبیوتیکی و سودمندی در تکنولوژی لبنیات را دارا می‌باشند اما هیچ موافقت عمومی در ارتباط با خطرات بیماری‌زایی و تهدید سلامت به‌عنوان پاتوژن های غذایی توسط آن‌ها وجود ندارد. پتانسیل پاتوژنیک باکتری‌های اسید لاکتیک شامل انتروکوکسی‌ها در عفونت‌های کلینیکی انسانی و ارتباط آن‌ها با اندوکاردیت اخیراً تبدیل به یک موضوع چالش برانگیز شده است. این مطالعه اطلاعات موجود در ارتباط با اکولوژی میکروبی، ویژگی‌های بیوشیمیایی، تولید باکتریوسین‌های ضد لیستریا مونوسیتوژنز و پتانسیل پاتوژنیک انتروکوکسی‌های جداسازی شده از فراورده‌های مختلف شیری را بیان می کند.
واژه‌های کلیدی: فراورده‌های لبنی، تکنولوژی لبنیات، انتروکوکسی، پتانسیل پاتوژنیک، پروبیوتیک، استارتر کالچر
متن کامل [PDF 357 kb]      
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میکروبیولوژی مواد غذایی


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shakouri M J, Shahab Lavasani A, Habibi A. Enterococci isolated from dairy products: a review of its risks and technological use. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 2024; 10 (3) :1-11
URL: http://amfi.ir/article-1-106-fa.html

شکوری محمد جواد، شهاب لواسانی علیرضا، حبیبی عطیه. انتروکوکسی های جداسازی شده از فرآورده های شیری: مروری بر خطرات و استفاده تکنولوژیکی آن. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1403; 10 (3) :1-11

URL: http://amfi.ir/article-1-106-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1403 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4660