[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: مرور مقالات بر اساس موضوع: ::
:: یکی از موضوعات را از فهرست زیر انتخاب کنید:
:: میکروبیولوژی مواد غذایی (27 مقاله)
:: شیمی مواد غذایی (2 مقاله)
:: میکروبیولوژی مواد غذایی (9 مقاله)
:: مهندسی میکروبی مواد غذایی (0 مقاله)
:: فرآوری میکروبی مواد غذایی (1 مقاله)
:: میکروبیولوژی کاربردی در محصولات کشاورزی (0 مقاله)
:: میکروبیولوژی کاربردی در محصولات دام، طیور و آبزیان (0 مقاله)
:: میکروبیولوژی کاربردی در محصولات دام، طیور و آبزیان (7 مقاله)
:: میکروبیولوژی کاربردی در محصولات کشاورزی (5 مقاله)
:: نانوفناوری میکروبی مواد غذایی (3 مقاله)
:: شیمی مواد غذایی (5 مقاله)
:: مهندسی میکروبی مواد غذایی (1 مقاله)
:: میکروبیولوژی پزشکی (16 مقاله)
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4710