[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: پیوندهای مدیریت داده های پژوهشی ::
صفحات ویژه مدیران سیستم نشریه:
بخش مدیریت نشریات سامانه
بخش تنظیمات ویژه نشریات سامانه
بخش پایش و گردآوری خودکار داده ها
بخش تبادل جمعی داده‌ها (ورود حجمی اطلاعات)
بخش مدیریت نسخه‌های نشریات
بخش مدیریت مقالات نشریات
صفحات ویژه مدیران سامانه:
مدیریت مقالات نشریات علمی | راهنمای ورود اطلاعات نشریات
فهرست طرح‌های تحقیقاتی
فهرست پایان‌نامه‌ها
فهرست کنفرانس ها
سیستم ثبت ترجمه
فهرست کتاب‌ها
فهرست ابزار و آزمون ها
فهرست اطلاعات مرتبط با ابزار و آزمون ها
صفحات ویژه کارنامه علمی:
تنظیمات کارنامه علمی
افراد دارای کارنامه علمی
گزارش گیری از کارنامه علمی

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 33 queries by YEKTAWEB 4710